SEGRE

EMPRESA

Lleida.net obté la seua millor dada històrica de producció el segon trimestre

Ha enviat en nom dels seus clients 9.315.000 unitats SaaS

Sisco Sapena, director Executiu de Lleida.net

Sisco Sapena, director Executiu de Lleida.netSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida.net ha enviat en nom dels seus clients 9.315.000 d’unitats SaaS, terme que engloba els contractes, notificacions, correus electrònics i SMS certificats, una xifra que suposa, segons la companyia, la seua millor dada històrica de producció.

Les dades del segon trimestre del 2022 superen els del segon trimestre del 2020, que es va disparar l’ús dels serveis de la companyia com a conseqüència dels canvis provocats per l’emergència sanitària, ha assegurat aquest dimecres la companyia en un comunicat, en el qual precisa que el 2019 la xifra era 3.593.000.

El creixement en termes de producció s’ha registrat en la majoria de línies de negoci de la companyia: Click and Sign, Click and Sign Pro, Correo Electrónico Certificado, Certificat Web i eKYC.

"Els resultats que anunciem avui són prova fefaent que la tecnologia de Lleida.net forma part de moltíssimes empreses tant fora i dins d’Espanya i és la principal evidència de què els nostres fonamentals són forts", ha afirmat el ceo de la companyia, Sisco Sapena.

Click and Sign

En el segon trimestre del 2022, la producció de Click and Sign es va triplicar, mentre que la de Click and Sign Pro es va multiplicar per dos, ambdós en relació amb el mateix període del 2019.

Segons les seues dades, va enviar 4,088 milions de correus electrònics certificats, dos vegades i mig més que els 1,63 milions registrats en el segon trimestre del 2019, just abans de la pandèmia.

Al seu torn, el nombre de contractes SMS certificat se situa en 1,05 milions d’enviaments en el segon quart del 2022, davant els 740.000 registrats en el mateix període de fa tres exercicis.

La tecnològica assegura que el servei d’SMS Certificat continua creixent, i ha sumat aquest trimestre més de dos milions d’enviaments, gairebé quatre vegades més que fa tres anys i les línies de certificat Web i de eKYC propi de Lleida.net han arribat a créixer trenta vegades en els últims 12 trimestres.

210 Patents

Més de 60 països han reconegut les seues invencions amb més de 210 patents i la seua cartera de propietat intel·lectual és un dels més nodrits de la indústria a nivell mundial.

L’empresa, fundada el 1995 i amb oficines a 18 països i clients en més de 50, compta amb 16.049.943 títols en circulació, que cotitzen en BME Growth a Madrid, Euronext Growth a París i OTCQX a Nova York.

tracking