SEGRE

LLETRES DEL TRESOR

El Tresor reforça els seus canals d'atenció al públic davant de l'increment de demanda d'inversors minoristes

La demanda ascendeix a gairebé 900 milions d’euros i, només en una setmana, s’han rebut peticions per més de 300 milions d’euros

Cues al Banc d'Espanya per contractar Lletres del Tresor.

El Tesoro reforça els seus canals d'atenció al públic davant de l'increment de demanda d'inversors minoristesEuropa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tesoro Público està reforçant els canals d’atenció al públic, tant al web com per telèfon, davant de l’increment exponencial de la demanda d’inversors minoristes per adquirir deute públic que s’ha produït en les últimes setmanes, segons ha informat aquest divendres en un comunicat.

El Tesoro ha assenyalat que aquest any la demanda ascendeix a gairebé 900 milions d’euros i, només en una setmana, s’han rebut peticions per més de 300 milions d’euros.

Aquest increment de la demanda està provocant l’alentiment del servei de compra a través del web del Tresor i ocasionals interrupcions, degudes a la necessitat de mantenir el nivell de seguretat de les operacions i la correcta transmissió de les dades al Banc d’Espanya, especialment davant d’aquest increment exponencial de la demanda, de tal manera que s’asseguri la protecció de l’inversor minorista. El Tesoro ha assegurat que està treballant en aquestes incidències tècniques i també està realitzant el procés de transmissió d’informació al Banc d’Espanya en les hores de menor tràfic al web i demanda, per ocasionar les menors molèsties als ciutadans.

A més, s’està ampliant el servei d’atenció telefònica i de petició d’informació. Amb aquests reforços, el Tresor espera resoldre totes les peticions que es rebin amb els màxims estàndards de qualitat. El Tesoro ha recordat que el deute públic es pot adquirir al seu web, anant presencialment a una sucursal de Banc d’Espanya amb cita prèvia, o a través d’un mitjancer financer.

tracking