SEGRE

Un Barrufet de Lleida, hospitalitzat

Es tracta del Barrufet golafre, del barri de les Basses d’Alpicat, després dels abundants dinars de Nadal i Sant Esteve

Un Barrufet de Lleida, hospitalitzat

Un Barrufet de Lleida, hospitalitzat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de Barrufets de Lleida acompanyen aquests dies el Barrufet golafre, hospitalitzat en un centre de Lleida després del dinar de Nadal i Sant Esteve. Segons el Gran Barrufet, portaveu de la família, el golafre ha millorat notablement i no es tem per la seua vida. “Va ser després del dinar de Sant Esteve, quan el Barrufet golafre aprofita totes les restes de torrons que queden per la taula”, deia el representant, que donava detalls de l’operació. “El visita el doctor Gargamel, que l’ha entrat a quiròfan fa més de dues hores. Esperarem, hi tenim gran confiança” deia mentre la seua suposada parella, la Barrufina, li agafava les mans.

Un dels moments més emotius l'ha protagonitzat el Barrufet hipster quan s’ha tret el barret de llana de llenyataire en solidaritat pel seu company. D'altra banda, el Barrufet anarkosindialista ha anunciat una vaga de fam fins que el seu company es recuperi. “Psee, no n’hi ha per tant” ha dit el Barrufet rondinaire, enfrontat històricament amb l’anarkosindicalista.

Per la seua banda, el Barrufet desorientat s’ha presentat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, per desconcert de tots.

Si ha arribat fins aquí podrà veure que es tracta d'una notícia d'humor basada en fets ficticis. Qualsevol similitud amb la realitat és pura coincidència. Per al·ludits, indignats i/o ofesos, els deixem les vies de contacte al mitjà: Twitter, Facebook.

tracking