SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Les penyes, en vaga

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres penyes d’animació amb què compta el Lleida Esportiu, És un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes, van anunciar ahir mitjançant un comunicat conjunt que es declaren en “vaga d’animació de forma indefinida, consensuada i conjunta” per la qual cosa “fins a nou avís” no acudiran com a penyes als partits del Lleida al Camp d’Esports, per bé que els seus membres poden anar-hi a títol individual. “El que vulgui anar-hi pel seu compte que hi vagi, però com a penyes no hi serem”, confirmava un portaveu d’una de les penyes signants del comunicat que van fer públic ahir a través de les xarxes socials.

El motiu és el malestar “amb les decisions unilaterals i irrevocables preses per la directiva respecte al col·lectiu de penyes”. Afirmen que senten que s’ha “menyspreat” la seua opinió i denuncien “la nul·la comunicació per part del club amb nosaltres”, una cosa que, segons l’esmentat comunicat, “no és nova”.

Se senten menyspreats pel seu suport a l’anterior plantilla i veuen una junta “prepotent i apàtica”

Les queixes concretes de les penyes en relació amb el club són la desaparició del carnet del penyista, el canvi d’ubicació a l’estadi de la penya És Un Sentiment, la desaparició del carnet universitari i l’augment del preu dels abonaments, que, segons el comunicat “dificulta el creixement dels nostres col·lectius” que, recorden, estan formats per persones que, a banda d’animar, “dediquen molt temps personal a pensar com motivar els jugadors” o “organitzar autocars”. “Creiem que ens mereixem un millor tracte”, afegeix el comunicat, en el qual, asseguren, si no el tenen pot ser “conseqüència del nostre posicionament a favor d’una plantilla compromesa i entregada a l’escut, malgrat els problemes administratius de la temporada passada o com un altre gest de prepotència i apatia de la directiva actual”. Van recordar, al seu torn, la seua “indignació” per la forma en què es va desmuntar l’anterior plantilla.

Imatge d’aficionats de Gol Sud, durant el partit de ‘play-off’ davant del Reial Madrid Castella.

Imatge d’aficionats de Gol Sud, durant el partit de ‘play-off’ davant del Reial Madrid Castella.

tracking