Lamdassem i Guerrero guanyen a Almacelles

El podi masculí amb el vencedor Ayad Lamdassem, flanquejat per Eliseo Martín i Merzougui.

El lleidatà Ayad Lamdassem i la gironina Esther Guerrero es van adjudicar ahir la victòria en la dissetena edició de la Milla Urbana Vila d’Almacelles, una cita atlètica que va reunir una participació de luxe.

En la categoria sènior masculina, amb una participació de nou atletes, Ayad Lamdassem va ser el més ràpid amb un temps de 4’31” a cobrir el circuit de 1.609 metres homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Darrere de Lamdassem va finalitzar l’aragonès Eliseo Martín amb un crono de 4’34” i tercer va ser el lleidatà Abdelaziz Merzougui amb 4’35”.

S’ha de destacar que Eliseo Martín venia de guanyar, dissabte a la nit, la Mitja Marató Ruta del Vi Somontano de Barbastre. I quart ahir a Almacelles va ser José Luis Blanco, guanyador el dia anterior de la Milla de Balaguer.

Així doncs, quatre olímpics en la cursa masculina, i d’altra banda en la femenina, la vencedora, Esther Guerrero, també olímpica, va encapçalar amb 5’10” un podi en el qual va ser segona Miriam Ortiz amb 5’25” i tercera Erika Torner amb 5’33”.

La jornada va reunir un centenar de corredors de totes les edats que van disfrutar de diversos serveis, com el de dutxes, ubicat al pavelló Municipal. La prova va ser organitzada pel Club Almacelles Atlètica amb l’ajuntament de la localitat.