Asier Eizaguirre intenta controlar una pilota davant de la presència d’un rival i amb el seu company Galceran observant l’acció.

El Balaguer es va mostrar ahir com un líder sòlid i solvent i va superar per 3-1 el Rubí en el seu millor partit del que va de temporada. L’equip de Jordi Cortés es manté al capdavant de la classificació, en solitari, amb 10 punts, fruit de les tres victòries i un empat que ha aconseguit en aquesta arrancada de Lliga. Malgrat la comoditat amb què va controlar el partit, es va trobar amb un sofriment innecessari en els minuts finals, en els quals el Rubí va aconseguir el seu gol. Però la resposta dels locals va ser fulminant i el 3-1, aconseguit per Isaac al minut 89, va tancar el partit i va permetre que els tres punts es quedessin a la Noguera.

El Balaguer va controlar molt bé el centre del camp des del primer minut de joc i això va permetre que Genís i Putxi es moguessin amb facilitat per les bandes, intentant habilitar Asier Eizaguirre i Galceran.

Isaac es mostrava insuperable al centre del camp, recuperant nombroses pilotes i tot l’equip va exercir una bona pressió, sense donar mai una pilota per perduda.

Fruit d’aquest bon joc, no va tardar el Balaguer a trobar el seu premi en forma de gol. Putxi, al minut 18, va protagonitzar una bona jugada per la banda i va llançar una mesurada centrada al punt de penal, on Bañuelos va rematar a pler per fer pujar l’1-0 al marcador. El Balaguer ja tenia el matx on volia, controlat i amb avantatge al marcador.

Al minut 35, Genís va poder ampliar l’avantatge, però la seua rematada, ben dirigida, la va interceptar el porter de l’equip barceloní, Bracons. Encara abans del descans, Genís va llançar una bona centrada que Asier Eizaguirre va rematar molt bé, encara que la pilota va sortir fregant el pal. Amb aquest resultat d’1-0 es va arribar al descans.

A la segona part, el Balaguer va saltar al terreny de joc decidit a sentenciar el partit. No va tardar a arribar el 2-0, gol que va aconseguir Galceran al minut 50 al rematar de cap una centrada de Bañuelos. El gol va donar tranquil·litat a l’equip i el tècnic, Jordi Cortés, va començar a moure la banqueta per repartir minuts.

Un dels que acabava de saltar al terreny de joc, Sergi Curià, va tenir el tercer gol a les seues botes. Va protagonitzar una bona jugada personal que va acabar amb una bona rematada que va sortir fora, fregant el pal.

Quan el partit consumia els últims minuts va arribar el gol del Rubí. Morcego va firmar un 2-1 que va portar la inquietud a la grada i va donar esperances a l’equip barceloní. Però aquestes les va tallar d’arrel Isaac, que poc després firmava el 3-1 després d’una d’internada per la banda que va culminar amb una gran rematada creuada. Era la sentència del líder per sumar tres punts més.

“Estic content, hem jugat un gran partit”El tècnic del Balaguer, Jordi Cortés, es va mostrar al final del partit molt content, tant pel resultat com pel joc desplegat pels seus homes. “Estic content, perquè hem jugat un gran partit. L’equip ha fet les coses tal com les havíem plantejat i ens ha sortit bé.”