SEGRE
Darío Giménez, Berenguer Pla, Enric Duch i Jordi Carbonell, ahir a la firma del conveni amb ICG.

Darío Giménez, Berenguer Pla, Enric Duch i Jordi Carbonell, ahir a la firma del conveni amb ICG.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La firma lleidatana ICG Software seguirà sent un any més el patrocinador del Lleida Llista, tant del primer equip com de la base, en un acord que, com va explicar ahir el president Enric Duch després de la firma de la renovació, permet al club “ser més ambiciosos”. “Gràcies a aquest acord de patrocini podem donar un plus tant al treball de la base com al primer equip. Seria impossible sense aquests suports treballar com ho fem”, va afegir. Ni club ni empresa no van fer pública la quantitat del patrocini, encara que Duch va admetre que el suport d’ICG els ha permès incrementar en un 10% el pressupost, que aquest any és de 200.000 euros. Duch també va dir que “no és que fem màgia, però gestionem molt bé els recursos de què disposem” i va recordar que “l’entrenador ens va demanar un esforç, ho hem fet i diumenge ja vam donar la primera sorpresa. Desitjo que n’hi hagi més i que enguany puguem gaudir”.

Berenguer Pla, director de comunicació i màrqueting d’ICG, va assenyalar que l’empresa ha apostat “per continuar donant suport a un projecte jove, il·lusionant i que passa pel planter, i tant de bo ajudi que l’hoquei arribi tan lluny com sigui possible, a veure si pot ser a la Copa del Rei i en competicions europees”, va afegir.

Benfica i Bassano, rivals del Llista a l’Eurocup U17 El Benfica portuguès i el Bassano italià seran els rivals més perillosos del Lleida Llista en la primera fase de l’Eurohoquei Sub-17, després del sorteig que es va celebrar ahir a l’ajuntament de Girona. L’equip lleidatà va quedar enquadrat al Grup D, juntament amb el Benfica, el Roller Bassano i el Herne Bay United anglès. El Benfica portuguès i el Bassano italià seran els rivals més perillosos del Lleida Llista en la primera fase de l’Eurohoquei Sub-17, després del sorteig que es va celebrar ahir a l’ajuntament de Girona. L’equip lleidatà va quedar enquadrat al Grup D, juntament amb el Benfica, el Roller Bassano i el Herne Bay United anglès.

tracking