SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges obre la Lliga amb una victòria solvent

Derrota 4-1 l’Escala en el debut de Dani Torres, que va cedir l’únic punt

Dani Torres, una de les noves incorporacions, va jugar ahir el seu primer partit oficial amb el Borges.

Dani Torres, una de les noves incorporacions, va jugar ahir el seu primer partit oficial amb el Borges.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El DKV Borges va obrir la temporada oficial amb una solvent victòria davant de l’Escala per 4-1, no exempta de patiment, sobretot en els dos últims partits. L’equip lleidatà, en el qual va debutar una de les noves incorporacions, Dani Torres, va sentenciar gràcies als seus dos referents, Oriol Monzó i Marc Duran, que van sumar les quatre victòries del marcador per donar els primers dos punts a un Borges que intenta millorar la tercera posició aconseguida la temporada passada. Monzó va ser l’encarregat d’obrir el primer partit de Lliga i ho va fer guanyant per 3-1 Joan Masip. El jugador del Borges es va anotar el primer parcial per 11-9 però va cedir el segon per 8-11, si bé en els dos següents ja no va donar opció i se’ls va adjudicar per un clar 11-5 i 11-7. Amb 1-0 en el marcador li va arribar el torn a Marc Duran, que també es va desfer del seu rival, en el seu cas Enric Casadevall, sense cedir un sol set (3-0) i d’una forma aclaparadora, amb tres parcials d’11-2 per situar el 2-0.

Va arribar el torn per al debutant Dani Torres, que s’enfrontava al seu exequip. Els nervis van fer efecte en el barceloní, que va cedir per un ajustat 2-3 davant de Marc Clotet. Va perdre els dos primers parcials per 7-11 però va aconseguir empatar després d’adjudicar-se els dos següents per 14-12 i 11-7, encara que al final va acabar cedint l’últim parcial per 8-11. Amb 2-1 al marcador, Monzó i Duran van assumir la responsabilitat de sentenciar la primera victòria de la temporada i no van fallar, encara que tots dos van necessitar cinc mànegues per guanyar els respectius partits. Marc es va encarregar de situar el 3-1 al batre Joan Masip, amb parcials de 7-11, 11-8, 5-11, 11-4 i 11-9, mentre que Oriol el va secundar amb un triomf, també ajustat, sobre Marc Clotet, amb parcials d’11-13, 11-9, 8-11, 11-5 i 11-5.

Avui dissabte és el torn del Villart Logístic Balaguer, que començarà la defensa del títol de Lliga tan brillantment conquerit la passada temporada rebent el Santa Eulària d’Eivissa (17.00 hores). L’equip de la Noguera, que segueix integrat per Tingting Wang, Yanlan Li i Anna Biscarri, s’espera que tingui una estrena plàcida, ja que s’enfrontarà a un dels blocs debutants a la màxima categoria.

tracking