FUTBOL BASE MEMORIAL ANTONI BOSCH

El Barcelona es proclama campió al superar l'Espanyol a la final

Els blaugranes van complir els pronòstics

Un benjamí de l’Espanyol corre amb la pilota davant de la pressió d’un del Pardinyes.

El FC Barcelona es va imposar ahir en el novè torneig benjamí Memorial Antoni Bosch, dedicat a qui va ser entrenador de l’EF Intercomarcal i persona referent dins del futbol base.

Els blaugranes van complir els pronòstics a Artesa de Lleida i es van emportar el títol al derrotar l’Espanyol en la tanda de penals de la final.

El Balaguer va ser tercer al superar el Bordeta en el partit pel tercer i el quart llocs

El FC Barcelona va ser el clar dominador del torneig, que reunia deu equips, ja des de la fase de grups, on va acabar primer del Grup B al davant de la Bordeta, que va accedir també a les semifinals, i del Pla d’Urgell, l’Ivars d’Urgell i l’Intercomarcal B, que van ser tercer, quart i cinquè, respectivament.

En el Grup A, el domini va ser també barceloní, encara que en aquest cas de l’Espanyol, que es va classificar per a les semifinals al costat del Balaguer, mentre que el Mig Segrià, l’Intercomarcal A i el Pardinyes van quedar eliminats.

Ja en les eliminatòries, els blaugranes van derrotar el Balaguer 5-0 i el conjunt periquito va haver de recórrer a la tanda de penals per doblegar el Bordeta, després d’empatar 1-1 en el temps reglamentari.

El tercer classificat va ser el Balaguer, que va superar el Bordeta a la final de consolació per 2-0. Ja a la final, encara que el Barça partia com a clar favorit, l’Espanyol va plantar cara i va aconseguir avançar-se en el marcador, però un error del seu porter a la segona meitat va tornar l’empat al partit. En la tanda de penals, els blanc-i-blaus no van estar tan inspirats com en el partit anterior i van caure derrotats 2-1.

El torneig va comptar amb l’afluència d’un nombrós públic, sobretot a la final, que va gaudir a més d’un dia de temperatura agradable.