SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí busca estrenar-se

Després de perdre honrosament a la pista del campió, l’equip urgellenc busca la primera victòria a la Lliga || Rep un Gipuzkoa que va debutar amb triomf

Joan Carles Pié, donant instruccions en el partit de Salamanca.

Joan Carles Pié, donant instruccions en el partit de Salamanca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de debutar dimecres passat amb una derrota honrosa a la pista del vigent campió, el Perfumerías Avenida, el Cadí la Seu buscarà aquesta tarda (18.00) amb el suport de l’afició la primera victòria de la temporada davant del Gipuzkoa, un rival que arriba amb un triomf en el seu caseller després de vèncer en el seu debut el Bembibre. El tècnic de les urgellenques, Joan Carles Pié, té clar que el seu equip ha de recuperar la millor versió que va presentar fa ara una setmana a la final de la Lliga Catalana, en la qual va guanyar merescudament el Girona. “A Salamanca no vam jugar un bon partit perquè ens va costar adaptar-nos al joc físic del rival, una cosa que hem de millorar, igual que el nostre percentatge en el llançament de dos punts”, va indicar.

Pié assegura que el partit d’avui serà molt diferent del de fa cinc dies. “Encara que el Gipuzkoa ens ho posarà difícil, la dificultat serà molt diferent al Perfumerías. Si nosaltres posem un ritme alt de partit patiran, perquè la nostra aposta aquesta temporada ha sigut comptar amb una plantilla llarga per tenir les màximes rotacions possibles i així mantenir el nivell d’intensitat”, va comentar. Pié podrà comptar amb tota la plantilla a excepció de Carla Escuert, que continua recuperant-se de l’operació de genoll, mentre que la nord-americana Candice Warthen, que no va jugar a Salamanca, podria tenir avui els seus primers minuts a la Lliga. “Aquesta setmana s’ha entrenat molt millor i segur que tindrà la seua oportunitat. Hem de tenir paciència”, va concloure el tècnic urgellenc.

tracking