SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

Les campiones no fallen

El Villart Logístic CTT Balaguer arranca la Lliga amb una còmoda victòria a casa davant del Santa Eulària || Les lleidatanes defensen el títol guanyat aquest any

Les jugadores del Santa Eulària i del Villart Logístic, ahir abans d’iniciar-se el primer partit de Lliga.

Les jugadores del Santa Eulària i del Villart Logístic, ahir abans d’iniciar-se el primer partit de Lliga.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Villart Logístic CTT Balaguer va arrancar ahir amb victòria la nova temporada, en la qual defensa el títol de campions de Lliga que, de forma brillant, van aconseguir el curs passat. Les de la Noguera van derrotar de forma solvent el Santa Eulària d’Eivissa (4-1), un equip acabat d’ascendir a la Superdivisió femenina. Les de la Noguera, amb el mateix equip que es va proclamar campió de Lliga, afronten el repte d’intentar repetir la gesta de la campanya passada.

Va obrir el partit la pala número u del CTT Balaguer, Tintting Wang, que no va donar la més petita opció a la sèrbia Andelija Ratic, a la qual es va imposar per 3-0, amb parcials d’11-3, 11-3 i 11-6.

L’equip lleidatà visitarà el Valladolid en la segona jornada i debutarà a l’ETTU el 29 d’aquest mes

L’equip eivissenc va igualar el partit en el segon encontre. Anna Biscarri va cedir davant de Natalia Miramontes, que es va imposar per 0-3 per col·locar el momentani 1-1 en el marcador general. Els parcials van ser de 7-11, 4-11 i 8-11.

El Villart Logístic va tornar a situar-se en avantatge després del triomf, en el tercer partit, de Yanlan Li sobre María Ballester, a la qual es va imposar per 3-1, en un partit que va resultar molt equilibrat en els dos primers sets (13-11, 11-3), però que va acabar caient de la banda local amb més facilitat de la prevista després de l’11-4 i 11-6 en els dos jocs següents.

Amb 2-1 en el marcador, era el torn del partit de dobles, on la parella xinesa del CTT Balaguer és una de les més sòlides de la Lliga. Així ho van tornar a demostrar ahir. Tingting Wang i Yanlan Li van superar per 3-0 Ratic i Ballester, amb parcials d’11-8, 11-6 i 11-5. Faltava el punt decisiu i el va aconseguir Tingting Wang al superar, també per 3-0, Natalia Miramontes, que no va tenir la més petita opció davant de la jugadora local, que la va superar amb parcials molt còmodes: 11-2, 11-3 i 11-6, per col·locar el definitiu 4-1 al marcador.

L’equip es desplaçarà dissabte vinent a la pista del Valladolid, mentre que el seu debut en l’ETTU Cup serà el 29 d’aquest mes, amb un desplaçament a Namur, a Bèlgica.

tracking