SEGRE

Futbol

Bo Yang Investment, nou patrocinador oficial del Lleida

El contracte tindrà vigència fins el 2020

Albert Esteve ha presentat el nou patrocinador

Nou patrocinador Lleida EsportiItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bo Yang Investment és el nou patrocinador oficial del Lleida Esportiu. Es tracta d'una entitat financera xinesa de la ciutat de Dalian, que compta amb uns 8 milions d'habitants. Així ho ha comunicat el president del club, Albert Esteve, que no ha fet públiques les xifres econòmiques d'un acord amb durada fins al 2020.

Esteve ha aclarit que l'empresa xinesa entrarà com a patrocinador oficial i que en cap cas afectarà a l'estructura ni la gestió del club

Amb la signatura, el primer equip lleidatà lluirà el logotip de la companyia a la part davantera de la samarreta, i així mateix, la firma també tindrà visibilitat a les tanques publicitàries del Camp d’Esports, i en diferents espais de l’estadi com la sala de premsa i la zona mixta.

Conflicte amb les penyes D'altra banda, pel que fa a la vaga d'animació de les penyes, Esteve ha dit que no ha rebut cap proposta per part de les penyes, recordant que el club es manté obert al diàleg. Ahir, en la victòria davant l'Atlètic Saguntí, la grada d'animació va quedar novament buida.

tracking