SEGRE

PIRAGÜISME

El Descens de la Mitjana reuneix més d'un centenar de piragüistes

Va celebrar la 24a edició aquest diumenge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Ascens i Descens de la Mitjana, organitzat pel Club Nàutic Lleida i la Federació Catalana de Piragüisme, va celebrar ahir la vint-i-quatrena edició amb la participació de 122 palistes, la qual cosa confirma el bon estat de salut d’una de les proves amb més solera del piragüisme lleidatà. Ahir, a més, va ser la primera vegada que l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va assistir a la cita i es va encarregar de donar la primera de les tres sortides que van tenir lloc.

El més del centenar de participants que van disputar l’Ascens i Descens de la Mitjana es van organitzar en diferents categories des de benjamins fins a veterans de més de 70 anys, amb la participació de set equips, entre aquests un de valencià, el CP Algemesí, i un d’aragonès, el CH Helios.

El millor a la classificació per equips va ser el Sícoris Club, que va sumar també 21 medalles individuals. Segon va quedar l’Helios de Saragossa, mentre que el Nàutic Lleida va ocupar la tercera plaça i va guanyar a més vuit medalles. En categoria sènior masculí, el guanyador va ser Héctor Craviotto, mentre que Gloria Herrero ho va ser en l’apartat femení.

A l’entrega de medalles van assistir la regidora Montse Parra i Joan Segura, el representant territorial de l’Esport a Lleida.

Els participants van gaudir d’un riu Segre amb bon cabal i un dia de temperatura agradable.

Els participants van gaudir d’un riu Segre amb bon cabal i un dia de temperatura agradable.

tracking