EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC torna a guanyar

Un gol de Cons a l’inici de la segona meitat dóna el triomf a l’Almacelles || Els homes de David Giménez van saber patir en un partit molt pràctic

Dos jugadors de l’EFAC en superen un del Reus en una jugada del partit d’ahir.

Després de l’intens partit de la setmana passada davant del Lleida B, i coneixedor del potencial del Reus B Cambrils, un bon equip malgrat no conèixer encara la primera victòria, l’EFAC va començar el duel amb molta cautela provant de complicar l’existència a un equip que venia de fer un excel·lent partit a Vilanova pel que fa a joc, encara que sense aconseguir puntuar davant d’un dels favorits de la categoria. Així, els primers minuts van ser de tempteig entre dos equips als quals se’ls suposa el gust per un bon tracte de la pilota, fet que van provar de demostrar des del començament però sense aconseguir transformar aquest joc en oportunitats en totes dos porteries.

Amb el pas dels minuts, els dos equips van relaxar posicions i es van començar a obrir espais que van provar d’aprofitar primer els locals, sense fortuna davant de Chiné. L’EFAC va créixer i va provar de tenir el domini de l’esfèrica a mesura que el partit va avançar, i amb les idees clares va anar millorant, encara que sense aconseguir concretar en l’últim terç del camp, on no es podien filtrar totes les pilotes necessàries per inquietar el porter local, i els que arribaven no finalitzaven amb el resultat esperat, sobretot en els trams de domini visitant, que va poder avançar-se cap a la mitja hora. El filial va provar d’igualar el joc del conjunt de David Giménez, però el marcador no es va moure malgrat els intents de dos equips que van voler però no van poder, que es van repartir el domini en diferents fases del joc i segurament van provar d’assegurar més les seues posicions defensives després dels últims resultats obtinguts la setmana passada. Amb tot això, i sense concretar-se les opcions generades durant el primer acte, es va arribar al descans amb el resultat inicial.

Array

Després del pas pels vestidors, l’EFAC va sortir amb un punt més d’intensitat sobre el terreny de joc, la qual cosa aviat li generaria bones oportunitats per avançar-se en el marcador. Poc va necessitar l’equip de David Giménez, que es va avançar en el minut 52, quan Cons va aconseguir un 0-1 molt celebrat per part de l’expedició visitant, que veia més a prop el triomf.Amb el resultat en contra, el filial reusenc es va llançar i va guanyar metres en l’assetjament a Chiné per provar d’aconseguir, almenys, l’empat. L’EFAC es va veure obligat a retrocedir davant de l’empenta local, però va saber mantenir una bona estructura defensiva per resoldre tots els intents del Reus B per arribar a l’àrea visitant. Finalment, els lleidatans van acabar emportant-se els tres punts en un partit molt pràctic i que suposa una injecció de moral per afrontar els pròxims partits.

“Veníem a buscar deixar la porteria a zero”El tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, es mostrava molt content pel resultat del seu equip a Cambrils, davant d’un Reus B que, segons el preparador de l’EFAC, és un “rival que juga molt bé a futbol en un camp amb unes mides molt grans i que serà més amunt a la classificació”. Resumint el partit, Giménez va considerar que “durant la primera meitat hem tingut ocasions per poder avançar-nos, malgrat que els dos equips hem tingut un domini altern del joc, amb estones per als dos equips”. A la segona meitat, va prosseguir, “per fi hem aconseguit el gol i hem pogut aguantar el resultat fins al final”.