SEGRE

ESQUÍ ALPÍ SELECCIONS

Una lleidatana, a l’absoluta

Anna Esteve, del CEVA aranès, es troba a Suïssa concentrada amb la selecció espanyola || És l’actual subcampiona d’Espanya de supergegant

Anna Esteve ha esquiat tota la seua carrera esportiva amb el CEVA de la Val d’Aran.

Anna Esteve ha esquiat tota la seua carrera esportiva amb el CEVA de la Val d’Aran.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jove lleidatana Anna Esteve, de 19 anys i pertanyent al CEVA aranès, es troba aquesta setmana concentrada amb la selecció absoluta femenina d’Espanya a la localitat suïssa de Saas Fee, ultimant la seua preparació amb vista a l’arrencada de temporada que tindrà lloc al desembre. Esteve, una de les més fermes promeses de l’esquí alpí estatal, afronta així la seua segona concentració amb la selecció sènior, que aquest any està integrada per la gironina Núria Pau i la barcelonina del CAEI de la Val d’Aran Júlia Bargalló.

L’esquiadora del CEVA, que és nascuda a Lleida capital, és l’actual subcampiona d’Espanya en la modalitat de supergegant i està situada com a primera espanyola en el rànquing de punts FIS de la seua categoria, l’U21, en les disciplines de descens, combinada, supergegant i gegant. Els seus millors resultats de la temporada passada en proves FIS van ser a Bormio (Itàlia) i Gelio (Noruega), on va aconseguir 36 i 41 punts respectivament.

El seu entrenador a l’equip promesa d’Espanya, Pep Pujol, assegura que “actualment és de les que més destaca i, si tot va bé i no té cap lesió, podria acabar la temporada competint en proves de la Copa d’Europa per anar agafant experiència i fer el salt a l’absoluta”.

“El meu objectiu enguany és acudir al Mundial júnior”Anna Esteve, que sempre ha competit sota l’estructura del CEVA, assegura que entrenant al costat de les millors esquiadores d’Espanya “s’aprèn molt i són oportunitats que no arriben gaire sovint, i que cal aprofitar-les al màxim”. Reconeix que la seua adaptació “és perfecta” dins de l’equip estatal i sobre els seus objectius aquesta temporada, Esteve té clar que el seu màxim repte “és competir en el Mundial júnior de Suècia del mes de març vinent”. A finals de novembre hi ha previst que viatgi a Noruega per obrir la temporada, que podria acabar debutant a la Copa d’Europa.Anna Esteve, que sempre ha competit sota l’estructura del CEVA, assegura que entrenant al costat de les millors esquiadores d’Espanya “s’aprèn molt i són oportunitats que no arriben gaire sovint, i que cal aprofitar-les al màxim”. Reconeix que la seua adaptació “és perfecta” dins de l’equip estatal i sobre els seus objectius aquesta temporada, Esteve té clar que el seu màxim repte “és competir en el Mundial júnior de Suècia del mes de març vinent”. A finals de novembre hi ha previst que viatgi a Noruega per obrir la temporada, que podria acabar debutant a la Copa d’Europa.

tracking