SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

Estrena a casa al complet

L’Actel Força Lleida rep avui el Càceres al Barris Nord en un partit en el qual Borja Comenge ja compta amb Alzamora i Sutina || L’objectiu és ratificar la bona línia mostrada a Burgos

Estrena a casa al complet

Estrena a casa al complet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida s’estrena avui al Barris Nord davant del Càceres (21.00), en un partit al qual arriba ja amb la primera victòria al caseller, després del brillant triomf aconseguit en la primera jornada a la pista del Burgos (81-88). El tècnic lleidatà, Borja Comenge, ja pot comptar amb la plantilla al complet, una vegada recuperats Alfons Alzomora i Juampi Sutina, encara que ahir ja va advertir que “encara no estan al cent per cent”. No obstant, la presència dels dos li permetrà disposar de més amplitud de rotacions. Completaran la relació de convocats Kregor Hermet i Jordi Bergadà.

Encara que el tècnic es va mostrar satisfet del nivell que va oferir l’equip a Burgos, va assenyalar que no se li ha de donar gaire importància a aquest resultat. “Guanyar a Burgos ens va ratificar en la idea que tenim, perquè no només va ser el resultat, també la manera que va jugar l’equip i com va respondre en totes les facetes. Però només va ser un partit i cal saber analitzar per què passen les coses, tant en les victòries com en les derrotes. Jo sóc el primer fan de l’eufòria, però sempre que estigui ben entesa”, va valorar.

El club ha superat durant la setmana la xifra de 1.800 abonats, per la qual cosa s’espera una bona entrada

Sí que va admetre que el rival d’aquesta nit, el Càceres, “veient el nostre partit a Burgos, vindrà amb la sensació que haurà de fer les coses molt bé per guanyar. Aquests resultats posen en alerta els rivals”, i va afegir que confia que “si mantenim el mateix ritme que a Burgos, tindrem un bon nivell. Estic segur que físicament estarem aquest any a l’altura dels millors de la Lliga i si fem les coses com l’altre dia estarem més a prop de la victòria”.

Comenge creu que encara és molt aviat per valorar el nivell de l’equip i de la resta de rivals. “Fins que no s’arriba a la jornada 10 no es pot saber quin és el nivell dels equips.”

El tècnic espera que el Barris Nord presenti aquesta nit un bon aspecte. “A Burgos hi havia un ambient espectacular i per descomptat ens agradaria que hi hagués el màxim ambient a la nostra pista”, va afegir.

El Càceres, per la seua part, arriba a Lleida després d’haver perdut el seu primer partit a casa davant del Palència (77-94). Ho fa a més amb la baixa d’un dels seus homes importants, Rakocevic, i amb alguna peça amb molèsties, com Corrales o Marcius.

Ñete Bohígas, tècnic extremeny, veu un Lleida “amb molta espurna i alegria”.

Estrena a casa al complet

Estrena a casa al complet

Estrena a casa al complet

Estrena a casa al complet

Estrena a casa al complet

Estrena a casa al complet

tracking