SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS PRIMERA ESTATAL

L’Alpicat debuta amb el repte de la permanència

A l’avantsala de l’OK Lliga a l’aconseguir tres ascensos en sols deu anys de vida

La plantilla de l’Hoquei Club Lleida.net Alpicat per aquesta temporada que debutarà a Primera Estatal.

La plantilla de l’Hoquei Club Lleida.net Alpicat per aquesta temporada que debutarà a Primera Estatal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hoquei Club Lleida.net Alpicat, que va aconseguir la temporada passada l’ascens a la Primera divisió estatal –avantsala de l’OK Lliga– debutarà demà dissabte en el campionat a la pista del Palafrugell (20.00) amb l’objectiu de mantenir la categoria i consolidar un projecte en el qual, en tan sols deu anys de vida del club, ha aconseguit tres ascensos des que va començar la singladura a Segona Catalana.

El jove club, que compta amb dotze equips, representa a més tot un exemple d’aposta per la base. Tant és així que l’entrenador Xavi Roy, que ha estat al club des que es va fundar i va ser els primers anys alhora jugador, compta amb un bloc de jugadors que dirigeix des que alguns d’ells eren infantils. És el cas de Ricard Casals, els germans Miquel i Joan Ramon Serret (aquest últim és el capità), David Ballestero (que torna de l’ICG Lleida) i Matts Zilken. I un sisè jugador, Martí Dalmases, es va incorporar al grup quan encara era júnior.

Cinc dels jugadors van començar al club a infantils i un sisè es va incorporar sent júnior

La plantilla la completen Marc de la Cruz; els veterans germans Juanjo i Sisco Ariza, que superen la quarantena i que hi han estat gairebé des de la fundació del club; Robert Bergé, un altre experimentat jugador que arriba del Bell-lloc; i Edgar Peralta, una jove promesa que arriba del Vilanova, però que es va formar en la base de l’Igualada que té experiència a Primera Estatal i que fins i tot va arribar a debutar a l’OK Lliga.

En resum, una barreja de joventut i experiència per afrontar una temporada difícil, segons explica Xavi Roy. “Després de jugar a Palafrugell, que és una pista molt complicada, tenim quatre partits seguits que si els tirem endavant marcaran el nostre rumb. El que sí que demano als jugadors és que mantinguem la intensitat els cinquanta minuts. La temporada passada no va fer falta, però aquesta sí”.

tracking