SEGRE

HOQUEI CAMPIONAT D?EUROPA SUB-17

L’ICG guanya el Herne Bay, perd contra el Benfica però es classifica per a quarts

Sergi Duch i Jordi Badia celebren un gol davant del Benfica.

Sergi Duch i Jordi Badia celebren un gol davant del Benfica.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip Infantil de l’ICG Software Lleida es va classificar ahir per als quarts de final de l’Eurohoquei Cup Sub-17, que es disputa a Blanes i s’enfrontarà avui a partir de les 10.30 al Viareggio italià amb una de les places per a la semifinal en joc. L’equip lleidatà va superar la fase de grups com a segon del seu, el D, amb el qual va quedar aparellat amb el conjunt italià, campió del C.

Els joves del Llista, que en la jornada de dijous van derrotar el Bassano d’Itàlia (8-1), van perdre ahir al matí davant del campió de Portugal, el Benfica (4-3), de manera que tot quedava pendent de la jornada vespertina. En aquesta, l’ICG Lleida va superar per un clar 0-7 el campió anglès, el Herne Bay United, mentre que en l’altre partit Bassano i Benfica van empatar (3-3). Amb aquests resultats, l’equip portuguès passava a quarts com a primer de grup, mentre que els lleidatans ho feien com a segons.

En el matx davant del Benfica, els gols del Llista els van firmar Sergi Duch, Jordi Badia i Pol Mestres en un partit molt igualat, mentre que a la tarda, en la golejada davant del conjunt anglès, Sergio Folguera i Jordi Badia van firmar un hat-trick cada un, completant la golejada Pol Mestres. Avui intentaran entrar en la lluita per les medalles.

tracking