SEGRE

Un Lleida inofensiu perd 2-0 davant de l'Hèrcules

Els de Siviero van encaixar els gols en sis minuts al principi de la segona part

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha encaixat la seua tercera derrota en set partits en perdre davant de l’Hèrcules per 2-0 i amb 8 punts podria tornar a la zona de descens quan acabi la jornada.Los homes de Gustavo Siviero es van mostrar inofensius en atac, ja que el primer rematada a porta va arribar en el minut 37. A més, els blaus es van mostrar fràgils en defensa davant d’un equip alacantí que va poder anotar algun gol més en la segona part. El tècnic Gustavo Siviero va ser expulsat després de protestar una falta.

El Lleida va aguantar el resultat inicial fins el descans, en una primera part sense gairebé oportunitats per a ambdós equips, excepte una jugada en la qual Cristian Alfonso no va arribar per poc a un centre de Fran Moreno i un parell de rematades dels locals. Tanmateix, en la segona meitat l’Hèrcules es va bolcar a l'atac i després de dos ocasions inicials va marcar l’1-0 en el minut 56, quan Chechu va controlar un passi|pas entre línies i va marcar després de driblar el porter del Lleida. I el partit va quedar liquidat només 6 minuts després, quan Juanma Espinosa va marcar el 2-0 després d’un passi|pas de Chechu. D’allà fins el final els de Siviero es van mostrar impotents per ni tan sols no inquietar el porter local.

El Lleida tindrà ara dos partits seguits a casa per intentar redreçar el rumb. El primer, aquest dimecres davant de l’Atlètic Llevant (18.00), que correspon a la jornada 2 i va ser ajornat dos vegades a causa de les obres en el Camp d’Esports. El segon, diumenge dia 16 davant del Villarreal B.

tracking