SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Buscant la segona victòria

El Cadí visita aquest migdia el Mann Filter, que li va guanyar dos partits a la pretemporada || Les de l’Urgell viatgen amb la baixa de la portuguesa Livulo

Joan Carles Pié.

Joan Carles Pié.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu visita aquest migdia (12.00) la pista del Mann Filter Saragossa a la recerca de la segona victòria de la temporada i la segona consecutiva, després d’estrenar-se fa una setmana a casa davant del Gipuzkoa. Les jugadores de Joan Carles Pié afrontaran el partit amb ànsies de revenja cap a un rival que, si bé no coneix encara la victòria en Lliga, les va derrotar dos vegades durant la pretemporada, tant a Saragossa com a la Seu.

Aquest aspecte, no obstant, no preocupa el tècnic urgellenc. “No tenim cap ànim de revenja. Aquells dos partits els vam afrontar sense diverses jugadores i el de demà –avui– serà molt diferent. Els dos equips hem fet molts canvis aquest any i ens està costant acoblar-nos, però sabem de la dificultat que tindrem davant d’un rival que s’ha reforçat molt bé i que compta amb molt bones individualitats”, va indicar Pié, que va incidir en el joc col·lectiu per tenir opcions de guanyar. “Tenen un gran un contra un i un fort joc interior, dos aspectes que haurem d’intentar parar si volem tenir opcions de victòria”, va afegir.

La necessitat que té el Mann Filter per guanyar, després de perdre en el seu debut a casa davant del Girona i fa set dies a la pista del Bembibre, pot jugar a favor seu. “La Lliga ja està en marxa i les urgències comencen a aparèixer, i més tenint en compte que la setmana que ve hi ha dos jornades”, va assenyalar Pié, que per avui tindrà la baixa de Luiana Livulo.

La pivot portuguesa, l’última incorporació, va patir un esquinç al turmell dret durant l’entrenament de dimecres passat i s’ha preferit no forçar-ne la reaparició.

“Podria jugar però arribaria molt just i ja que la setmana que ve juguem dos partits hem preferit no arriscar”, va explicar Pié.

tracking