SEGRE

MOTOCICLISME COMPETICIÓ

El V Enduret de la Clua de Bassella acull 70 pilots

Repartits en set categories diferents

El podi femení a l’Enduret de la Clua de Bassella.

El podi femení a l’Enduret de la Clua de Bassella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de l’Enduret de la Clua de Bassella, competició organitzada pel Moto Club Segre, va reunir ahir uns setanta joves pilots distribuïts en un total de fins a set categories: E-50, E-65, E-85 cadet, E-85 juvenil, dones, sub-16 i oberta.

En la categoria E-50, la victòria va ser per al pilot Eyal Efroni, seguit en el podi per Pol Guerrero i Aitor Campamà. Pel que fa a la categoria E-65, els millors, per aquest ordre, van ser Yago Domínguez, Bruno Miró i Marc Pablo. En la categoria E-85 cadet, el primer calaix del podi el va ocupar Kevin Cabra, el segon Marcel Cuadros i el tercer Max Ferrer.

En E-85 categoria juvenil, el vencedor de la prova va ser Albert Fontova, seguit de Martí Escofet i d’Àlex Puey. En categoria dones, la guanyadora va ser Aida Castro, acompanyada en el podi per Mireia Banús i Ingrid Macià.

David Riera, Gerard Mercader i Francesc Aguilar van ser els millors en sub-16. Finalment, en la categoria oberta, el millor va ser Joel Minaya, seguit de Pau Pera, mentre que el tercer va ser Gerard Pera.

tracking