EL MILLOREL PITJOR

Gran partit del Linyola

Els de Joan Balcells s’imposen amb autoritat al Solsona, que encaixa la primera derrota || L’equip del Pla s’acomiada amb victòria del Municipal, en obres els propers quatre mesos

El porter visitant, Barcons, disputa la pilota amb un jugador del Linyola en una acció del partit.

El Linyola va infligir la primera derrota de la temporada a un Solsona que es va presentar a jugar com a líder imbatut i comptant per victòries tots els partits. Els locals es van mostrar molt compactes des de l’inici, amb un gran joc de conjunt i una defensa ben col·locada que va impedir als visitants desenvolupar l’habitual bon futbol. El Solsona amb prou feines va poder arribar als voltants de la porteria de Caba i va tenir constants dificultats per provar de contenir la proposta del Linyola.

Els de Joan Balcells van sortir molt mentalitzats i van prendre ràpidament el comandament del joc i van començar a crear bones ocasions de perill. Al minut 20, després d’una bona jugada d’equip, Lavín, sol davant del porter visitant, va rematar fora. Al cap de deu minuts, un altre un contra un, Apha també va tenir l’ocasió per obrir el marcador, però va acabar xutant desviat. Fins al final de la primera part els locals van disposar d’alguna altra bona oportunitat, que tampoc van aprofitar i d’aquesta manera es va arribar al descans amb l’empat inicial (0-0).

Després del pas pels vestidors, no va canviar res sobre el terreny de joc i el Solsona, que no havia pogut crear perill a la primera meitat, va semblar resignar-se a intentar mantenir l’empat per emportar-se un punt de Linyola. Tanmateix, en el minut 57, Apha va rematar a la xarxa una bona jugada de contraatac del Linyola establint l’1-0. El gol va fer justícia a la diferència visible en el matx entre els dos equips i va donar, si era possible, encara més confiança als locals, que no es conformaven amb l’1-0. Així, a prop de la mitja hora de joc de la segona part, Raya va culminar amb una bona rematada un nou eficaç contraatac, que es va convertir en el 2-0 definitiu que sentenciava el partit. D’aquest moment fins al final el Linyola es va limitar a mantenir la renda i el Solsona, que no va poder fer res fins llavors, tampoc va crear ja cap problema.

En resum, victòria de les de prestigi per al Linyola, que de passada es va acomiadar temporalment del seu terreny de joc fins ben entrat el proper any a causa d’unes obres d’adequació i millora. Amb els resultats del cap de setmana, el cap de la classificació s’estreny de manera considerable i la diferència entre els cinc primers classificats es redueix a tan sols dos punts.