EL MILLOREL PITJOR

Victòria i coliderat

L’EFAC derrota l’Igualada i suma dotze punts que el col·loquen empatat amb Balaguer, Vilanova i Santboià a dalt de tot || Els lleidatans van jugar un partit molt complet en totes les facetes

Un jugador de l’EFAC intenta controlar la pilota davant la pressió de dos futbolistes de l’Igualada.

L’EFAC Almacelles va aconseguir ahir davant l’Igualada la segona victòria consecutiva (3-1) i ja suma 12 punts en sis jornades, cosa que li permet escalar fins a la part més alta de la taula i ser un dels quatre líders d’aquest Grup 2 de la Primera Catalana. Davant els barcelonins, l’EFAC va oferir un bon nivell tant en defensa com en atac i va acabar emportant-se el triomf gràcies als gols de Juclà, Badia i Roger.

El matx va començar amb igualtat, amb els dos conjunts intentant tocar la pilota i aconseguir el domini del joc. Tanmateix, els lleidatans van ser els que van tenir les primeres aproximacions amb perill. Al minut 8, Juclà va avisar amb un xut des de fora de l’àrea i, al 19, va arribar finalment el primer gol del partit, amb el mateix protagonista, que va rematar al fons de la xarxa una centrada des de la banda. L’Igualada va tenir la primera ocasió clara tan sols dos minuts més tard, però Jordi Chiné, a un gran nivell ahir, va evitar que es convertís en gol. A partir d’aleshores, l’EFAC va agafar les regnes del partit, encara que no va poder materialitzar-lo en un segon gol. Roger Canadell va estar-hi a prop al tall del descans, però la seua rematada va sortir massa centrada.

El segon de l’EFAC va arribar als quatre minuts de la represa, quan Héctor Badia va rematar de cap una centrada de Cons des de la banda (2-0). Amb tot, aquest gol va servir perquè el conjunt visitant reaccionés. L’Igualada va estirar línies i va començar a crear perill. Al minut 61, després d’una jugada d’equip, la defensa local no va saber rebutjar amb precisió la pilota i ho va aprofitar a la perfecció Marsinyach per retallar diferències (2-1). L’Igualada va continuar insistint i va fer patir l’EFAC, que va haver de recórrer al porter per seguir al davant. En el minut 66, Jordi Chiné va fer la parada de la tarda amb una pilota que es colava per l’escaire. No obstant, l’empat no va arribar, i amb l’Igualada llançat a l’atac els lleidatans van sentenciar gràcies a una gran jugada individual de Roger Canadell, que es va desfer d’un defensa i va batre el porter rival (3-1). Fins al final encara n’hauria pogut caure algun més, però Uriach va estavellar un xut al pal al minut 88.

“Hem d’anar setmana a setmana perquè està tot molt igualat i guanyar o perdre està molt a prop. Molts partits es decideixen per detalls”, va explicar el tècnic.

“Ha sigut un partit molt complet”El tècnic de l’EFAC Almacelles, David Giménez, es mostrava ahir molt satisfet amb la victòria aconseguida ahir pels jugadors contra l’Igualada: “Ha sigut un partit molt bo i hem jugat bé davant d’un bon rival que ens ha obligat a estar a un nivell alt per aconseguir el triomf.” En relació amb el coliderat del seu equip, Giménez va dir que el que posa a la classificació “reflecteix la realitat, però que seria un error i ens confondríem si li paréssim massa atenció”.