SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L’Actel Lleida ofereix renovar dos anys a l’estonià Hermet

El pivot de 19 anys ha sigut la sensació de la pretemporada i de l’inici de Lliga

Hermet, durant el partit que va jugar davant del Zenit.

Hermet, durant el partit que va jugar davant del Zenit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quan només s’han disputat dos partits de Lliga, l’Actel Força Lleida ja ha començat a mirar al futur i la gran prioritat és assegurar-se la continuïtat del jove pivot estonià Kregor Hermet, que ha sigut la gran sensació de la pretemporada i d’aquest inici de LEB Or. És per això que la direcció tècnica ja negocia amb l’agent del jugador la renovació del seu contracte per dos temporades, fins al 2019, tal com va anunciar ahir Borja Comenge durant el programa El marcador de Lleida Televisió. “Té un marge de millora enorme i un recorregut a la Lliga molt gran. En el que ens ajuda ara, que és molt, i el que pensem que estant amb nosaltres pot arribar a créixer, és una inversió per a ell i un profit per a nosaltres. Estem ja començant converses amb el seu agent per continuar comptant amb ell”, va apuntar el tècnic lleidatà.

Hermet va arribar a la disciplina de l’Actel Lleida aquest estiu amb la intenció de jugar amb el Club Bàsquet Pardinyes a la Lliga EBA i ser un dels jugadors vinculats a l’equip de Comenge per entrenar-se i cobrir qualsevol eventualitat en forma de lesió.

“Té un marge de millora enorme i un recorregut a la Lliga molt gran”, assegura Comenge

Malgrat la seua joventut, tan sols 19 anys, ha aprofitat al màxim l’absència per lesió d’Alfons Alzamora per guanyar-se un lloc en l’equip i ser un fix en les rotacions de Borja Comenge, ja no només en els amistosos de pretemporada, sinó també a la Lliga.

En el seu debut a Burgos, les personals li van impedir gaudir de més protagonisme –només va jugar 5:44 minuts–, però divendres passat davant del Càceres va estar en pista gairebé 12 minuts, anotant 8 punts sense error (1 d’1 en tirs de dos punts i 2 de 2 en triples) i alguna cistella clau, com el triple de final del tercer quart que va permetre a l’equip recuperar 11 punts de renda, a part de capturar un rebot.

tracking