SEGRE

motociclisme

Marc Márquez: "A Motegi intentarem perdre el mínim de punts possible"

El de Cervera es podria proclamar campió aquest diumenge

Marc Márquez

Marc Márquez: "A Motegi intentarem perdre el mínim de punts possible"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Márquez, líder del Mundial de MotoGP, va assenyalar que aquest diumenge al circuit de Motegi, on fins i tot es podria proclamar campió, intentarà "perdre el mínim de punts possible", ja que el traçat del GP del Japó s’adequa millor a les característiques de les motos dels seus rivals.

No obstant això, en declaracions distribuïdes per l’equip, va precisar que afrontarà la cursa "amb una mentalitat oberta, buscant el millor resultat possible però preparats per adaptar-nos a les circumstàncies".

Márquez va explicar que el 'triplet’ de proves enllaçades entre el Japó, Austràlia i Malàisia "sempre és un període exigent de la temporada, perquè són tres curses seguides en zones horàries diferents i en diferents condicions, així que hem de gestionar-lo amb calma i amb la mateixa mentalitat que hem mantingut al llarg de la temporada."

"El Gran Premi del Japó és una cita important per a nosaltres, perquè és la cursa de casa d’Honda i ens porta molt bons records, ja que allà vam aconseguir el títol el 2014. D’altra banda, és un circuit que sempre ha estat una mica exigent per a nosaltres", va afegir.

tracking