SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS COMPETICIÓ

“No serà l’últim títol”

El president de l’ICG assegura que vindran més èxits després de l’Europeu conquerit per l’infantil || El primer equip busca avui al Vendrell el segon triomf

L’equip infantil, que diumenge va conquerir l’Europeu sub-17, va ser rebut ahir a la Paeria.

L’equip infantil, que diumenge va conquerir l’Europeu sub-17, va ser rebut ahir a la Paeria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Hem posat Lleida al mapa amb un títol amb el qual ningú comptava, però a base d’humilitat s’ha aconseguit. Cal felicitar aquest gran equip, que té un gran futur al davant, per aconseguir un títol que no serà l’últim”, va assegurar el president de l’ICG Software Lleida, Enric Duch, a la recepció que la Paeria va dispensar ahir a l’equip infantil del Llista pel Campionat d’Europa sub-17 conquerit diumenge passat a Blanes.

El seu entrenador, Marc Soler, va dir que “és un orgull entrenar aquests grans jugadors”, als quals va animar a “disfrutar de l’èxit” i va vaticinar un gran futur per a un projecte que va arrancar fa quatre anys i s’ha saldat amb els subcampionats de Catalunya i d’Espanya i el títol europeu. Durant els parlaments, tant Àngel Ros com la resta dels grups municipals van felicitar els jugadors per la gesta i els van instar a continuar, al destacar que la pista exterior que es construeix a l’annex de l’Onze de Setembre per donar cabuda a la creixent base llistada confirma que era una obra necessària.

El lleidatà, lesionat davant del Liceo, no jugarà per un problema a l’esquena i és dubte davant del Girona

Per la seua part, el primer equip de l’ICG afronta una setmana exigent amb dos desplaçaments consecutius, avui a la pista del Vendrell (13.00 hores) i dissabte a la del Girona, un acabat d’ascendir que està sent una de les revelacions en aquesta arrancada de competició. Els llistats visitaran un Vendrell amb moltes urgències, ja que encara no ha puntuat en els tres partits que s’han disputat, per bé que han tingut un calendari tan complicat com l’ICG, ja que s’han enfrontat a Barça i Liceo. A pesar de la seua situació, el tècnic Albert Folguera no se’n fia. “Segur que al final de la Lliga estaran entre els sis primers, perquè tenen una gran plantilla. Està clar que necessiten guanyar i no poden fallar més, així que intentarem treure profit d’aquesta pressió”, va assenyalar Folguera, que per a aquest partit no podrà comptar amb Lluís Rodero, que es va retirar lesionat diumenge i que és dubte per a Girona.

tracking