SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Setmana clau per al Lleida

L’equip rep avui el Llevant B, en el partit que es va ajornar dos vegades, i diumenge el Vila-real B, necessitat de punts per sortir del descens || Siviero anuncia canvis després de caure a Alacant

La zona mixta del Camp d’Esports estrenarà avui nova imatge.

La zona mixta del Camp d’Esports estrenarà avui nova imatge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del Lleida Esportiu, Gustavo Lionel Siviero, va anunciar “alguns canvis”, respecte a l’onze que va perdre davant de l’Hèrcules, en l’alineació per al partit d’avui davant de l’Atlètic Llevant (Camp d’Esports, 18.00), va reconèixer que és “una setmana important” i li preocupa “la falta de solidesa” que està demostrant l’equip en aquest inici i va assegurar que la seua intenció és “tornar a enganxar l’afició” amb bon joc i resultats.

Siviero va reconèixer la necessitat de punts de l’equip, que va tornar a llocs de descens després de perdre a Alacant. “Veure’s allà a baix no és còmode. Sabíem que veníem amb desavantatge d’un partit menys, però demà (avui per al lector) em preocupa que adquireixi solidesa l’equip perquè en aquest tipus de campionats el que et premia és la regularitat”, va indicar. En aquest sentit, el tècnic argentí es va mostrar d’acord que a l’equip encara no se li ha vist personalitat. “És cert, encara s’estan intentant definir els líders, però és fins i tot lògic perquè hi ha futbolistes que s’han incorporat més tard i hi ha hagut també lesionats. L’equip s’està modelant i el caràcter apareixerà sens dubte.” El de Laguna Paiva va qualificar aquests dos partits seguits a casa com de “setmana important i passa per guanyar primer el Llevant. Que no tiris endavant els partits a casa et mina la moral”. Del Llevant B va dir que és “un equip de vertigen” i va destacar la seua millora, ja que fa tres partits que no perd, en què ha sumat cinc punts.

Encara que els precedents amb l’Atlètic Llevant a casa són favorables amb la denominació de Lleida Esportiu, ja que es va guanyar per 3-0 (temporada 2013-2014) i 4-0 (2015-2016), un fet preocupant aquesta temporada és que el conjunt lleidatà encara no ha deixat la porteria a zero després dels set primers partits de Lliga. Una cosa inèdita des de la refundació com Lleida Esportiu i que des del 1939 només ha ocorregut 8 vegades. En tres d’aquestes (temporades 1943-1944, 1995-1996 i 2006-2007) es va trencar la mala dinàmica en el vuitè partit, que és el que el Lleida juga avui.

Les tres penyes oficials del Lleida Esportiu, És Un Sentiment, Molo Esportiu i Rudes, mantindran avui la vaga d’animació que porten a terme des que es va iniciar la temporada i, encara que desitgen tornar aviat a les grades, esperen que el club sigui el que faci el pas per a un acostament que porti al diàleg.

“Quan decidim tornar, ho farem les tres penyes juntes, igual que vam decidir la vaga d’animació”, van coincidir a assenyalar els presidents de les penyes Molo Esportiu, Silvia Hoyas, i És Un Sentiment, Jordi Camí. Aquest va assenyalar que, malgrat que el president del club, Albert Esteve, va dir que si volien reunir-se presentessin una proposta, només es tracta de construir ponts de diàleg. “No es tracta d’una negociació, ni d’una guerra. La pujada de preus ens ha perjudicat perquè hem perdut membres totes les penyes. El que ens hauria agradat és que ens ho comuniquessin abans de sortir publicat o a les xarxes socials”. Per la seua part, Silvia Hoyas abunda en les paraules de Camí i apunta que “és un problema d’incomunicació per part del club. Estem disposats a parlar. Al final els que patim som nosaltres”.

Terés: “Si el Lleida vol portar la selecció m’ho ha de comunicar a mi”El delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, va dir ahir a aquest diari que s’havia mostrat “sorprès” per la notícia que la Federació Espanyola tempteja a Lleida la possibilitat de portar un partit de les seleccions sub-21 o fins i tot absoluta després dels contactes entre el president del Lleida, Albert Esteve, amb un vocal de la junta directiva de la RFEF i vicepresident de l’Hèrcules, Valentín Botella. “Aquí no vindrà cap selecció si abans el Lleida no es posa en contacte amb el delegat territorial, que sóc jo. El procediment és aquest. El Lleida m’ho comunica a mi, jo ho comunico al president de la Catalana, Andreu Subies, i aquest, al seu torn, a la Federació Espanyola”, va explicar Terés, que és també vicepresident de la Catalana.El delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Terés, va dir ahir a aquest diari que s’havia mostrat “sorprès” per la notícia que la Federació Espanyola tempteja a Lleida la possibilitat de portar un partit de les seleccions sub-21 o fins i tot absoluta després dels contactes entre el president del Lleida, Albert Esteve, amb un vocal de la junta directiva de la RFEF i vicepresident de l’Hèrcules, Valentín Botella. “Aquí no vindrà cap selecció si abans el Lleida no es posa en contacte amb el delegat territorial, que sóc jo. El procediment és aquest. El Lleida m’ho comunica a mi, jo ho comunico al president de la Catalana, Andreu Subies, i aquest, al seu torn, a la Federació Espanyola”, va explicar Terés, que és també vicepresident de la Catalana.

tracking