SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Podem competir contra qualsevol”

Comenge, feliç amb el triomf, avisa que “només són tres partits” || “Cal continuar creixent”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, es mostrava molt satisfet per haver guanyat a “la pista més dificil de la categoria”, però advertia que únicament s’han disputat tres jornades i que l’equip ha de continuar creixent. “Ja hem passat la primera pantalla, demostrar-nos a nosaltres mateixos que podem competir contra qualsevol, encara que són només tres partits... El repte serà ara a veure si som capaços de mantenir una regularitat en les coses que estem fent bé i donar un marge de creixement a l’equip d’acord a com creixeran la resta d’adversaris”, va voler destacar l’entrenador.

Sobre la importància de la victòria a la pista del campió de la passada temporada, Comenge va explicar que, “per a un club com el nostre, venir aquí a Palència i guanyar és una gran notícia i ens reforça moltíssim”, ja que “crec que és el partit de màxima dificultat, a priori, és la pista més complicada de la temporada. I guanyar un Palència que, encara que tenia alguna baixa, ha demostrat tenir un gran nivell. Per a nosaltres aquesta victòria és una gran satisfacció”.

Dins de la línia de prudència que sempre mostra el tècnic, va explicar que “el nostre plantejament per a aquest inici de Lliga era aconseguir ser capaços de competir contra qualsevol equip i ser prou constants per donar un rendiment, tant si juguem a casa com fora. Hem demostrat que en aquests moments de la temporada ho podem fer” i va insistir a continuar treballant.

“Hem guanyat, però és evident que a la segona volta, quan el Palència vingui a Lleida, seran els mateixos jugadors, però no estaran al mateix nivell. A veure com estem nosaltres”, va reblar el tècnic.

tracking