SEGRE

DEPORTES

Alcarràs corona els campions de supermoto

El Suzuki Grau Racing conquereix tres títols, en SMOpen, Promeses i SM Road || Joan Lladós acaba en el podi de la categoria reina

El Suzuki Grau Racing va conquerir tres títols estatals en l’última cita del campionat.

El Suzuki Grau Racing va conquerir tres títols estatals en l’última cita del campionat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Circuit d’Alcarràs va coronar ahir els campions de l’Estatal de supermoto, que va viure la seua última cita en el traçat lleidatà amb diverses categories per decidir. David Giménez, del Suzuki Grau Racing, va revalidar el títol en la categoria reina, l’SMOpen, després d’imposar-se en dos de les tres mànegues i acabar amb 63 punts, davant del també lleidatà Joan Lladós, que va aconseguir la tercera posició de la general amb els seus 56 punts. Per la seua part, Francesc Cucharrera va aconseguir el subcampionat de SMOpen després d’acabar cinquè en l’escratx (36 punts).

En la categoria Promeses, el Suzuki Grau Racing també va conquerir el títol estatal després que Ferran Cardús s’imposés en les tres mànegues del traçat lleidatà.

Gerard Bailo i Oriol Peris van completar el podi a Alcarràs i a la classificació general del campionat. D’altra banda, Pablo López va completar el triplet del Suzuki Grau Racing aconseguint el títol en la categoria de SM Road. El pilot de l’equip lleidatà es va imposar en les dos mànegues que es van disputar d’aquesta categoria, davant de Jorge Climent i Steward García.

Els pilots lleidatans que han participat en el Campionat d’Espanya de supermoto tancaran la temporada el pròxim cap de setmana amb la seua participació en el Supermoto de les Nacions, que es disputarà també a Alcarràs.

tracking