SEGRE

VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

Presentació i victòria

El Balàfia debuta al Juanjo Garra aquesta temporada amb victòria davant de l’Ítaca Manresa || El club va presentar 10 equips i 144 jugadors, xifres rècord

La foto de família va reunir els deu equips i 144 jugadors del Balàfia Vòlei per a aquesta temporada.

La foto de família va reunir els deu equips i 144 jugadors del Balàfia Vòlei per a aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Balàfia Vòlei va debutar ahir al Juanjo Garra amb una victòria (3-0) sobre l’Ítaca Manresa, un dels rivals més assequibles de la Lliga, un dia que va servir per fer la presentació dels deu equips del club. Malgrat el favoritisme dels lleidatans, el primer set va estar molt igualat i no es va resoldre fins al final (25-23). En el segon, el Balàfia va sentenciar amb facilitat (25-16), però en el tercer va haver de suar una altra vegada per ficar-se’l a la butxaca (27-25). Una victòria que serveix per esmenar la derrota de la primera jornada, pel mateix resultat de 3-0. El tècnic del primer equip, Jordi Martínez, va voler destacar “el gran joc dels seus” i va posar en relleu el paper de l’afició: “Amb ells, ens sentim molt forts, i amb l’aspecte que tenia el pavelló ens hem encoratjat.”

La gran afluència de públic es va deure sobretot a la presentació dels deu equips del Balàfia Vòlei que va tenir lloc abans del partit. Un total de deu equips i cent quaranta-quatre jugadors, gairebé el doble que la temporada passada, que suposen un rècord històric per a l’entitat. Dels deu equips, cinc són masculins, quatre són femenins i un és de l’escola, que és mixta.

A la presentació van assistir, entre altres personalitats, la regidora d’Esports de la Paeria, Montse Parra, i la presidenta de la Federació Catalana, Maribel Zamora.

tracking