Un jugador del Lleida B abraça el tècnic, Gerard Albadalejo, en la victòria aconseguida ahir.

El Lleida B es va emportar tres punts molt soferts gràcies a una diana de Marc Benseny quan només faltaven dos minuts per arribar al final del temps reglamentari. Una victòria que deixa l’equip lleidatà en una zona allunyada de perill i el recarrega de moral després d’aquest inici irregular de campionat. Les primeres ocasions clares del Lleida B van arribar als vint minuts de joc i amb una jugada que feia pujar el primer gol. Després que la pilota s’estavellés al travesser, els ilerdencs no es van conformar i després d’un parell de rebots Jordi Martínez va rematar a porta. Encara que de primeres el porter va aturar la pilota, no va poder retenir-la i va acabar entrant a la porteria. Amb el 0 a 1, l’Igualada, per la seua part, se’n va anar cap amunt amb la intenció d’aconseguir l’empat al més ràpidament possible i fruit d’això Isidre va disposar d’una gran oportunitat per aconseguir-ho, però el seu llançament va sortir molt desviat per sobre del travesser.

A la represa, les dos davanteres incomodaven les respectives defenses. De tota manera, era l’Igualada el que feia més mèrits per aconseguir el gol de l’empat. I així va succeir. A la sortida d’un córner, un rebuig del porter lleidatà el va aprofitar David Baraldés per establir l’empat. Aquest gol no afavoria de cap manera l’equip de Gerard Albadalejo, que veia com l’Igualada s’acreixia i generava jugades perilloses com la que va protagonitzar Martí Just, en un llançament creuat que va rebotar al pal dret i va sortir fora del terreny de joc.

Eren minuts en què semblava que el pitjor estava per arribar. Tanmateix, el filial es guardava un parell d’asos a la màniga. Així va ser que, amb menys de deu minuts per al final, Ramón va xutar amb força cap a la porteria contrària, però quan va semblar que el gol pujaria al marcador el defensa Martí Lliró va aconseguir rebutjar la pilota a la mateixa línia de marca. Semblava que la mala sort també s’acarnissava amb el Lleida B, però quan només faltaven dos minuts per arribar al temps reglamentari una canonada brillant de Marc Benseny es va estavellar a l’interior del pal dret i la pilota va acabar rebotant fins al fons de la porteria. En aquells instants i amb l’Igualada bolcat a l’àrea dels de Ponent, l’únic que faltava era mantenir la victòria. I així va ser. Triomf de prestigi per al Lleida B.