SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

El lleidatà Arnau Farré, novè en la penúltima cita de l’Estatal de trial

Arnau Farré durant la prova disputada ahir a Valdemanco.

Arnau Farré durant la prova disputada ahir a Valdemanco.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Arnau Farré va ser novè en la penúltima prova puntuable per al Campionat d’Espanya de trial, que es va disputar a la localitat madrilenya de Valdemanco, on va acabar amb un acumulat de 90 punts, a un del vuitè classificat, Jorge Casales. La competició va estar dominada per Toni Bou, que va exhibir un pilotatge sobri i sense gaires errors, només cometent petites errades a les zones més exigents de la prova i acabant amb 23 punts. Jaime Busto va ser segon amb 48 i Adam Raga va completar el podi amb 62.

Després d’aquest resultat, el vigent líder del certamen, amb 100 punts, manté el liderat i s’atansa al vuitè títol estatal. El seu company Jaime Busto (63) va recuperar les bones sensacions i ha tornat al podi, al superar Albert Cabestany (60). Per la seua banda, en segona posició hi ha Raga, amb 81 punts, mentre que el lleidatà Arnau Farré és vuitè en la general del campionat amb 43, a cinc de Jeroni Fajardo i a sis de Miquel Gelabert.

La sisena i última prova del Campionat d’Espanya de trial es disputarà a la localitat d’Antas (Almeria), el pròxim 13 de novembre, quan Farré intentarà millorar la seua actuació i posar en perill la setena posició de Fajardo a la general.

tracking