SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L’AEM obté una treballada victòria amb un rival directe

L’AEM, en foto d’arxiu, va aconseguir una important victòria.

L’AEM, en foto d’arxiu, va aconseguir una important victòria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

?

L’AEM es va retrobar amb la victòria contra el Pallejà en un partit davant d’un rival directe per la permanència. L’equip lleidatà va haver de lluitar fins al final per emportar-se els tres punts davant d’un equip molt fort en defensa que va evitar que les jugadores de David Viñes poguessin desplegar el seu habitual joc de toc. L’AEM no va poder treure partit al domini en el control de la pilota, però tampoc va tenir problemes amb un rival que pràcticament no va participar en atac durant la primera meitat.

Després del descans, les jugadores de l’AEM van imposar més velocitat al seu joc aconseguint més arribades de perill a la porteria rival. Tant va ser així que al minut 80 Pixu es quedava sola davant de la portera i marcava l’únic gol del matx. Amb el gol lleidatà, el partit va canviar de guió amb un Pallejà bolcat a l’atac. Amb ocasions per als dos equips va arribar el torn de Brigit, que va parar dos ocasions de les locals.

Amb aquesta victòria, l’AEM s’allunya de la zona baixa de la classificació i fa un pas més en el seu objectiu principal, la salvació

.

tracking