SEGRE

DEPORTES_LUNES

La Transisquella reuneix prop de 200 participants

Diego Tamayo i Sandra Santanyes vencen en la prova llarga, de 49 quilòmetres || Tota la recaptació anirà destinada a AFANOC Lleida

Foto de família amb alguns dels participants de la prova.

Foto de família amb alguns dels participants de la prova.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desena edició de la Transisquella, organitzada per l’ajuntament de l’Albagés, el del Cogul, el Club Ciclista Ateneu Garriguenc i la comisió organitzadora, es va disputar ahir a l’Albagés amb la participació de 190 bikers, que van competir en un dels dos circuits programats.

El primer, més assequible, de 33 quilòmetres i 700 metres de desnivell, va ser per a Beni Montero en homes, amb un temps d’1 hora, 28 minuts i 20 segons, i per a Larisa Hosleag en dones, amb un temps de 2 hores, 8 minuts i 20 segons.

L’altre, el circuit llarg, de 49 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell, va proclamar com a campions oficials de la Transisquella 2016 Diego Tamayo en categoria masculina i Sandra Santanyes en la femenina.

En homes, el colombià i campió de la Titan Desert Diego Tamayo va completar el recorregut en 2 hores, 6 minuts i 15 segons, mentre que en dones la campiona d’Espanya de BTT, la barcelonina Sandra Santanyes, es va imposar amb un temps de 2 hores, 43 minuts i 42 segons.

Una vegada finalitzada la prova, els bikers i les seues famílies van poder disfrutar d’un gran esmorzar, així com d’un de regals per part dels patrocinadors de la Transisquella, que donarà tot el que s’ha recaptat en les inscripcions i en altres actes paral·lels a AFANOC Lleida, per ajudar a combatre el càncer infantil.

tracking