SEGRE

REIVINDICACIÓ

Es repartiran 30.000 'estelades’en suport a Carme Forcadell en el Camp Nou

Per part de La Asamblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleciones Esportives Catalanes i l’associació de juristes Drets, durant el Barcelona-Manchester City de Liga de Campeones

Es repartiran 30.000 'estelades’en suport a Carme Forcadell en el Camp Nou

Es repartiran 30.000 'estelades’en suport a Carme Forcadell en el Camp Nou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Asamblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleciones Esportives Catalanes i l’associació de juristes Drets repartiran 30.000 'estelades’per ser exhibides demà durant el Barcelona-Manchester City de Liga de Campeones en suport a la presidenta del Parlament Català, Carme Forcadell.

La iniciativa s’inclou també en defensa de les institucions catalanes "amenaçades per la constant judicialització imposada pel govern espanyol", segons un comunicat emès conjuntament per les quatre organitzacions independendistas.

En el mateix, s’ha informat que se sol·licitarà als aficionats que despleguin les banderes quan els jugadors saltin al terreny de joc i en el minut 17 i 14 segons de cada temps.

"L’acció pretén donar suport a les institucions del món local i nacional amenaçades pels atacs judicials i polítics de l’Estat. Per aquest motiu, es dedicaran els crits d’independència a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, acusada per la fiscalia de desobediència i prevaricació per haver permès un debat a la cambra," s’assegura en el comunicat.

En el primer partit que el Barça va jugar aquesta temporada en la 'Champions' en el Camp Nou davant del Celtic Glasgow es van exhibir 30.000 estelades.

La UEFA ja va sancionar al club català amb 30.000 euros per l’exhibició de banderes independentistes a la final de la Lliga de Campions que es va jugar a Berlín (2015) i, malgrat els recursos presentats i a l’inici d’una negociació entre ambdues parts, la UEFA va tornar a sancionar al Barcerlona amb 150.000 euros per aquest mateix motiu en tots els partits de 'Champions' jugats en el Camp Nou durant la passada temporada.

tracking