SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Elogi creuat abans del duel

Luis Enrique diu que Guardiola “és el millor entrenador” i aquest li replica que “no tenia dubte que li aniria molt bé” || El Barça rep un City que, amb el segell de Pep, li disputarà la possessió

Pep Guardiola, ahir durant la compareixença davant els mitjans a la sala de premsa del Camp Nou.

Pep Guardiola, ahir durant la compareixença davant els mitjans a la sala de premsa del Camp Nou.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El retorn de Pep Guardiola avui al Camp Nou amb el Manchester City (20.45) va provocar ahir un elogi creuat entre l’extècnic blaugrana i l’actual, Luis Enrique, que es va mostrar de millor humor que de costum davant els mitjans de comunicació per exercir d’amfitrió amb un “amic” que visitarà per segona vegada l’estadi barcelonista des que va deixar el càrrec d’entrenador. L’asturià es va mostrar entusiasmat amb el partit contra el Manchester City, per enfrontar-se al que considera “el millor entrenador en l’actualitat”.

“És un estímul enfrontar-se a un equip com aquest. Pep té una incidència bestial en l’equip. Des de la pretemporada vaig veure el City amb mecanismes amb i sense pilota característics de Pep. Ells volen la pilota i ens pressionaran alt per aconseguir-ho”, va assenyalar Luis Enrique. “Pep és un bon amic i sempre he considerat que és el millor entrenador en l’actualitat pel que transmet, pel que proposa i per ser tan ofensiu”, va destacar l’asturià, que no té dubtes que el de Santpedor passarà a la història per “haver marcat la fase moderna del futbol”.

“No vaig trucar a cap jugador del Barça a l’estiu. I sobre Leo desitjo que acabi la seua carrera a Barcelona”

“Els esdeveniments es van precipitar a Albània per la notícia falsa, però la decisió la prenc jo”

Per Guardiola, tornar al Camp Nou, “un estadi que forma part de la meua vida i on vaig créixer de nen”, va recordar, sempre és especial i també enfrontar-se a Messi, el qual va entrenar durant quatre anys atapeïts d’èxits i que considera el millor futbolista de la història.“Sóc feliç que hagi superat la lesió. Sempre és un gust i una satisfacció veure’l jugar i m’alegro que estigui bé i que pugui jugar”, va comentar en relació amb l’astre de Rosario.

També retrobar-se amb el seu amic Luis Enrique. “No tenia cap dubte que li aniria molt bé aquí. Es veia que era especial, directe, honest i molt treballador. Ha tingut molt èxit en els dos primers anys i en el tercer també en tindrà, segur.”

I va dir de forma vehement que “no he trucat a cap jugador del Barça aquest estiu. No vaig trucar a Messi ni a Neymar ni a Luis Suárez ni a Busquets ni a Iniesta”, va subratllar. “En el cas de Leo, el que més desitjo és que acabi la seua carrera aquí, perquè no hi ha cap lloc millor per a ell.”

Pep Guardiola, ahir durant la compareixença davant els mitjans a la sala de premsa del Camp Nou.

Pep Guardiola, ahir durant la compareixença davant els mitjans a la sala de premsa del Camp Nou.

tracking