SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

L’Alfés es retira de Quarta Catalana

L’amateur deixa de competir per “falta de garanties” d’acabar la temporada, però espera tornar amb força en un futur pròxim || El femení manté el bloc i jugarà un altre any a Segona

L’Alfés deixa de competir aquesta temporada a Quarta Catalana.

L’Alfés deixa de competir aquesta temporada a Quarta Catalana.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La CE Alfés ha decidit retirar l’equip amateur del grup XXI de Quarta Catalana a causa de la “falta de garanties”, segons van afirmar fonts de la directiva, encara que espera tornar amb força i formar un equip amb majoria de futbolistes de la localitat.

“Vam veure problemes per tirar endavant i preferim deixar-ho ara que deixar-ho amb la competició ja començada. Malgrat que sí que comptàvem amb prou jugadors, no teníem el compromís necessari, i esperem que en un futur no gaire llunyà puguem tornar amb força, amb els joves d’aquí i els veterans que juguen en altres clubs”, assegura Pau Pubill, membre de la directiva.

L’Alfés havia ajornat els tres primers compromisos abans de prendre la decisió d’abandonar, després de dos temporades consecutives a la categoria, i evitar d’aquesta manera una multa per part de la FCF.

“Som un club molt humil, un dels pocs que mantenen el camp de terra, i això també influeix a l’hora de buscar jugadors que vénen de fora. Ja ens ha passat altres vegades, així que estem convençuts que podrem tornar a competir aviat, però necessitem un grup compromès i no és fàcil trobar gent disposada a passar el temps lliure jugant en un equip de Quarta.”

Mentre que l’amateur no competirà finalment aquesta temporada i deixarà el grup XXI de la categoria amb deu equips, el que sí que debutarà demà serà el femení, un clàssic de la territorial lleidatana.

“El cas del femení és molt diferent, perquè són un bloc de jugadores que fa molt temps que estan juntes, es coneixen i disfruten molt amb el futbol”, assenyala el directiu. El femení de l’Alfés jugarà el primer encontre de Segona davant del filial del Soses.

tracking