SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Piqué i Jordi Alba estaran de baixa tres i dos setmanes

Luis Enrique haurà d’utilitzar una nova defensa demà davant del València

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué i Jordi Alba, que no van poder acabar el partit del Barcelona davant del Manchester City (4-0), seran baixa tres i dos setmanes respectivament, després de les proves mèdiques a què van ser sotmesos ahir. Els serveis mèdics del club van informar de l’abast de les lesions de l’un i de l’altre, que es perdran els pròxims partits de l’equip de Luis Enrique. Piqué, que va ser substituït per Mathieu al minut 38 després d’una dura entrada de Silva, té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i estarà unes tres setmanes de baixa. Per la seua banda, Alba, que va deixar el terreny de joc al minut 8, s’estarà una setmana de baixa menys que Gerard, ja que les proves van determinar que té una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra.

D’aquesta forma, tant un com l’altre es perdran el matx de demà (16.15) a València, a més de la Supercopa de Catalunya de dimarts davant de l’Espanyol, el partit de Lliga contra el Granada del dissabte 29 i el de Lliga de Campions de l’1 de novembre a Manchester. Si es compleixen els terminis de recuperació, Alba sí que podria reaparèixer el 6 de novembre davant del Sevilla, un duel que es perdria Piqué abans d’una nova data de seleccions internacionals.

“Tot l’equip és partícip dels meus gols, la Bota d’Or és més d’ells que meua”, va assenyalar

Davant del València, Luis Enrique podria passar a alinear Sergi Roberto i Digne als laterals, i Umtiti i Mascherano a l’eix de la defensa. Mathieu també podria ocupar qualsevol dels dos llocs de central o també el de lateral esquerre, encara que el tècnic blaugrana pot optar per una defensa de tres homes.

tracking