SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida més vulnerable des de Primera divisió

Ha encaixat gols en les nou primeres jornades i Siviero exigeix posar-li fi a Alcoi

Gustavo Siviero gesticula durant el partit davant de l’Hèrcules.

Gustavo Siviero gesticula durant el partit davant de l’Hèrcules.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Aquest Lleida Esportiu de Gustavo Siviero, encara en fase de construcció, de moment no sap el que és deixar la porteria a zero en les nou jornades que ja s’han disputat, cosa que li ha costat deixar-se punts pel camí. És la pitjor xifra des que, amb el nom de UE Lleida, va encaixar gols en les onze primeres jornades de la temporada 1993-94 quan va militar a Primera divisió i el quart Lleida més vulnerable en aquesta faceta en els 77 anys d’història.

Per aquesta raó Siviero va reclamar ahir que es posi fi aquest diumenge a aquesta sagnia defensiva davant l’Alcoià (17.00). “La clau serà mantenir la porteria a zero perquè, a més, és un rival que et castiga molt si es posa al davant.” Per tant, va insistir que la millor defensa passa per “controlar la circulació de la pilota i tenir la possessió, que és el que ens interessa davant d’un joc com el d’ells, que és de molt poques passades i transicions ràpides”.

El tècnic argentí va elogiar el rival però no va concedir gaire importància a la desigual classificació dels dos equips. “La classificació no reflecteix realment el que pot ser el partit. No és tal la diferència. Però anem a un camp difícil i ens enfrontem a un bon rival que encara no ha perdut. A priori, l’Alcoià és un dels candidats a lluitar per l’ascens. El partit reuneix tots els al·licients per trencar l’estadística, així que anirem a totes”, va assegurar.

El de Laguna Paiva va elogiar el seu col·lega Toni Seligrat, igual que havia fet aquest a la inversa en declaracions en aquest diari. “És un entrenador contrastat en la categoria i ha treballat molt bé en tots els equips. A Lleida va fer una molt bona tasca i té el meu respecte més gran. M’agrada enfrontar-me a entrenadors que t’exigeixen al màxim. Intentarem estar a l’altura del compromís.” L’única baixa és la de Mia Guasch. L’equip surt aquesta tarda.

Aquest inusual horari és a causa de la modificació en la normativa dels partits dels equips balears a la Península, tal com estableix la circular número 2 de la temporada 2016-17 de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Aquesta circular diu: “Es disputaran diumenge, no més tard de les 12.00 hores, excepte els partits en què els equips locals siguin el Saguntí, Vila-real B, Alcoià, Ebro i Lleida, que s’hauran de celebrar, a les 11.00 o a les 11.30 hores, en funció dels horaris dels vols de tornada.”

Aquesta normativa també afectarà l’horari del pròxim duel Lleida-Mallorca B del 26 de març del 2017.

El pròxim partit a casa, davant de l’At. Balears, el dia 30 a les 11.00El Lleida Esportiu jugarà el proper encontre al Camp d’Esports davant de l’Atlètic Balears el diumenge de la setmana que ve, dia 30, a les 11.00 hores.

tracking