SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“L’afició s’ha tornat a indentificar amb l’equip”

Comenge demana gaudir del moment sense pensar en objectius més ambiciosos

Els jugadors de l’Actel van celebrar amb l’afició la victòria de divendres davant del Breogán.

Els jugadors de l’Actel van celebrar amb l’afició la victòria de divendres davant del Breogán.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Força Lleida, segueix fidel al full de ruta marcat i ni les cinc victòries consecutives que ha obtingut el seu equip, l’únic que continua invicte a la LEB Or, no el faran canviar d’opinió. Destaca que la plantilla ha aconseguit un alt nivell de joc “molt ràpidament”, ja que reconeix que “no m’esperava que poguéssim arribar a aquest nivell en tan poc temps”, i advoca per gaudir del moment sense pensar més enllà de la permanència. “Hem aconseguit cinc victòries i som més a prop de l’objectiu d’arribar a les catorze que més o menys ens donarien la salvació. Però ni jo, ni tampoc el club ni l’afició, almenys el que percebo des de fora, ens plantegem altres reptes més ambiciosos. Hem de disfrutar del moment que estem vivint i aprofitar aquesta dinàmica positiva, cosa que en una lliga com la LEB Or és molt important”, va assenyalar.

Comenge també es va desfer en elogis cap a la seua plantilla, ja que assegura que “si estem en aquesta situació ara és perquè els jugadors tenen un comportament exemplar, que als tècnics ens fa més fàcil el nostre treball. Ningú es va posar nerviós quan les coses no sortien a la pretemporada, i tots van a l’una, sense egos ni egoismes”.

“És una cosa que tenim assumida i que ens pot passar, per això hem d’estar preparats”

Pel que fa a l’afició, es va mostrar agraït pel seu suport, que va ser clau per superar els moments delicats davant del Breogán. “L’afició s’ha tornat a idenficar amb l’equip, i això és molt important”, va ressaltar. En aquesta bona trajectòria de l’Actel hi ha jugadors que estan sobresortint, com Rupnik, Demétrio o Nevels, una circumstància que podria fer que altres equips de més categoria s’hi fixessin.

“És una cosa que tenim assumida i que ens pot passar. Si ocorregués, seria una bona notícia, perquè voldria dir que les coses s’estan fent bé. Per aquest motiu hem d’estar preparats i per al cos tècnic això suposa més treball, perquè hem d’estar atents al mercat”, va assenyalar en aquest sentit.

tracking