SEGRE

DEPORTES

Els lleidatans, entre els més ràpids del Mundial

David Giménez i Joan Lladós marquen el tercer i quart millor registre en la sessió cronometrada || Espanya aspira al podi a Alcarràs

Els integrants de les dos seleccions espanyoles que avui buscaran el podi a Alcarràs.

Els integrants de les dos seleccions espanyoles que avui buscaran el podi a Alcarràs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

?

alcarràs

?

El Supermoto de les Nacions, considerat el Campionat del Món de l’especialitat, va arrancar ahir al Circuit d’Alcarràs amb els entrenaments lliures i oficials, en els quals els pilots lleidatans i els integrants del Suzuki Grau Racing, aquesta vegada formant part de les seleccions espanyoles júnior i absoluta, van brillar amb llum pròpia.

David Giménez, que fa uns dies revalidava el títol de campió d’Espanya Open al mateix escenari, aconseguia la tercera posició de la seua mànega, després que uns problemes físics li impedissin mantenir la segona plaça en la qual va rodar durant una bona estona, mentre que l’altre lleidatà a l’equip absolut, Joan Lladós, va ser quart. Gràcies a això, Espanya va acabar amb el quart millor registre global de la categoria sènior.

En júniors, Ferran Cardús, del Grau Racing, va ser tercer en la general del seu grup aconseguint la pole position en la carrera classificatòria de la tarda en el traçat del Baix Segrià. El pilot de Tiana, que va tenir una caiguda en els entrenaments lliures, que el va obligar a acudir a la infermeria del circuit per un fort cop a l’esquena, va demostrar per què és el vigent campió estatal de la seua categoria i va lluitar amb els rivals més ràpids del món. A Oriol Peris, per la seua part, li va costar una mica més agafar el ritme, però va acabar segon de la seua mànega i Espanya és primera en júniors.

tracking