SEGRE

DEPORTES

“La forma en què hem guanyat diu molt del nostre caràcter”

Andrés Iniesta es dolia al camp després de rebre una dura entrada d’Enzo Pérez.

Andrés Iniesta es dolia al camp després de rebre una dura entrada d’Enzo Pérez.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona, Luis Enrique, va assenyalar a la roda de premsa que la forma en què es van endur el triomf diu molt del caràcter dels seus futbolistes. “La forma en què s’ha guanyat diu molt del caràcter d’aquest equip, malgrat les adversitats d’aquest partit, com la lesió d’Iniesta, que és la notícia trista. Però el caràcter hi ha estat, l’equip té fe, ganes de guanyar i l’objectiu és no patir tant”, va explicar.

Sobre el partit, el tècnic asturià va comentar que “ha estat un partit fidel al que solen ser els València-Barça, amb tensió, intensitat i amb possibilitats per a tots dos equips d’emportar-se la victòria fins al final”.

Sergio Busquets: “Quan perds et queixes més que quan guanyes, al final s’equivoquen per als dos”

“Estem contents, hem estat en fases del partit molt bé. Hem començat molt bé amb un gran gol, que ens ha donat el control, amb possibilitats de tancar-lo. A la segona part, en cinc minuts bojos, ens n’hem anat del partit”, va apuntar.

“Després ens hi hem tornat a ficar en una acció de córner i a partir d’aquí amb possibilitat de guanyar el partit en tot moment, però també de perdre’l, perquè les ganes de guanyar ens han fet perdre el control a la segona línia i els hem permès moltes transicions”, va prosseguir.

Pel que fa a la lesió d’Iniesta, va afirmar que “és una acció molt clara en la qual no hi ha ni targeta groga”.

Per la seua part, el centrecampista Sergio Busquets va parlar davant dels mitjans de l’actuació arbitral: “Quan perds et queixes més que quan guanyes, al final s’equivoquen per als dos costats.”

Quant al llançament d’alguns objectes al camp després del gol de penal, va apuntar que “sempre hi ha indesitjables a tots els camps i encara que no és bo per al futbol, no podem fer-hi res”.

tracking