SEGRE

AUTOMOBILISME GP DELS ESTATS UNITS

Hamilton firma la ‘pole’ davant Rosberg en una altra exhibició dels Mercedes

Lewis Hamilton, durant la sessió d’ahir.

Lewis Hamilton, durant la sessió d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va firmar ahir la novena pole position de la temporada al ser el més ràpid en la sessió de qualificació del GP dels Estats Units, que se celebra al Circuit de les Amèriques d’Austin, davant del seu company, l’alemany Nico Rosberg, mentre que Carlos Sainz (Toro Rosso) i Fernando Alonso (McLaren) sortiran desè i dotzè, respectivament.

Des del primer moment en què van sortir al traçat nord-americà, els Mercedes van deixar clar per què s’han convertit en campions del món de constructors, amb la presència dels seus dos monoplaces a la primera línia de graella per onzena vegada.

Hamilton i Rosberg van lliurar una incessant batalla durant les tres tandes de classificació, el resultat de la qual finalment va ser favorable per al de Stevenage, que va prendre la pole al seu company i actual líder del Mundial per poc més de dos dècimes.

Els Red Bull de Ricciardo i Verstappen, que havia marcat el millor temps en els tercers entrenaments lliures, van tornar a quedar-se lluny dels seus màxims rivals i ocuparan la segona fila.

Amb ells lluitaran els Ferrari de Raikkonen i Vettel, que sortiran des de la tercera línia. Alonso va tornar a quedar molt lluny d’aquesta lluita.

tracking