HOQUEI

L’ICG Software encadena la seua cinquena derrota

Un gol 'fantasma' als 5 minuts de partit l'ha obligat a anar sempre a remolc davant del Voltregà (2-4)

L’ICG Software Lleida ha encadenament davant del Voltregà la seua cinquena derrota en l’Ok Lliga (2-4), amb el que es manté en zona de descens amb només una victòria després de les sis primeres jornades de Lliga. El partit ha estat marcat per un "gol fantasma" als 5 minuts que ha obligat el Llista a anar sempre a remolc. Un rematada de Petxi Armengol s’ha colat a la porteria de Lluís Tomàs pel lateral, però els àrbitres, malgrat comprovar que hi havia un forat, han donat validesa al gol. Com haurà estat de clar, que el mateix Armengol no ha celebrat en el moment del rematada.

El Llista ha intentat no veure’s afectat, però en el minut 12 el veterà Petxi Armengol ha tornat a superar la meta lleidatana per col·locar el 0-2. L’equip d’Albert Folguera ha saido reaccionar en els últims deu minuts del primer període i un gran gol de Carlos Trilla li ha permès anar-se’n al descanco amb desavantatge mínim (1-2, 19).

En la segona part Cañellas ha empatat en el minut 36 en una gran jugada d’atac i, en els últims minuts del partit, quan el Llista estava bolcat sobre la porteria rival, ha arribat al 3-4 a falta de quatre minuts i, a falta de 5 segons, el 2-4 que ha suposat ja un càstig excessiu per als lleidatans.