TEMPS EXTRA TENIS

Ares Teixidó conquista el títol

La jove lleidatana guanya el Mutua Madrid sub-16 al derrotar a la final la gironina Cristina Mayorova per 1-6, 6-2 i 2-6 || Acompanyarà la seua germana Aran a la fase final

Els guanyadors i finalistes posen al costat dels aplegapilotes, directius del club i Alberto Berasategui, director del torneig.

La lleidatana Ares Teixidó es va endur ahir el títol de la quarta prova del Mutua de Madrid Open sub-16, que durant tres dies s’ha disputat a les instal·lacions del Club Tennis Urgell. Teixidó va començar el partit davant de Cristina Mayorova amb un domini aclaparador, guanyant el primer parcial per 1-6. No obstant, la jugadora gironina va capgirar el marcador i va tornar el cop a la lleidatana, que va caure per 6-2, entrant en el decisiu tercer parcial. La jugadora del Club Tennis Lleida va tornar a recuperar la seua millor versió i va passar per sobre de la rival, a la qual va tornar a endossar un 6-1 per tancar el matx i el títol del torneig. Aquesta victòria li permetrà acompanyar la seua germana bessona Aran, que va guanyar la prova disputada fa un parell de setmanes, a la fase final del campionat, que es disputarà a mitjans del mes de maig de l’any que ve a Madrid.

En la categoria masculina, Carles Hernández es va emportar el triomf al derrotar a la final Aleix Martínez per 1-6, 6-1 i 6-2.