EL MILLOREL PITJOR

El líder pateix, però guanya

El Balaguer va aixecar el gol inicial del Vista Alegre i va arribar a posar-se 3-1 davant, però va patir per vèncer || Els de la Noguera segueixen líders del Grup II amb els mateixos punts que l’EFAC

Dos jugadors del Balaguer pressionen per prendre la pilota a un futbolista del Vista Alegre.

El Balaguer va derrotar ahir el Vista Alegre (3-2) i segueix líder invicte del Grup II de la Primera Catalana, encara que amb els mateixos punts que l’EFAC. En el partit d’ahir va saber patir, ja que va haver de mantenir el seu gol d’avantatge amb un home menys en els minuts finals per l’expulsió de Bañuelos.

Els locals es van trobar amb un gol en contra pràcticament des del principi, ja que Naoufal va aprofitar a la perfecció un error defensiu dels de la Noguera en el minut 3 per avançar en el marcador el Vista Alegre (0-1). Els rojos no es van acovardir i, en el minut 9, Adrià, que va ser un autèntic maldecap per a la defensa visitant, va caure a l’interior de l’àrea. El col·legiat va assenyalar la pena màxima i el mateix Adrià va ser l’encarregat de transformar-la (1-1). Els locals van seguir amb el seu domini, que es va materialitzar en avantatge al marcador abans del descans. Asier, amb un gran xut creuat, va sorprendre Tomás, que no va poder fer res per desviar la pilota (2-1, min. 36). Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, el Balaguer va sortir a totes i aviat va tornar a colpejar. En el minut 48, Adrià va rematar de cap a la xarxa una falta lateral treta per Genís (3-1). Tanmateix, després del gol, el Vista Alegre no només no va tirar la tovallola, sinó que va començar a jugar millor. Els de Castelldefels van començar a trobar els espais i rondar l’àrea local davant d’un Balaguer que potser va pecar de relaxació. L’empenta visitant va tenir premi, ja que unes mans d’Albert Bañuelos en el minut 73 van provocar la segona groga del defensa i un penal favorable als barcelonins que Sani es va encarregar de convertir en gol (3-2).

Els últims minuts van ser de domini visitant, però el Balaguer, amb un gran treball defensiu, va impedir que el Vista Alegre arribés a inquietar la porteria defensada per Alfred.

Tres punts d’or que demostren que el Balaguer també sap patir. Els de la Noguera seguiran líders invictes, empatats a punts amb l’EFAC, encara que amb millor diferència de gols. El pròxim partit, a casa del Sant Ildefons, cinquè classificat, serà una bona pedra de toc per als de Jordi Cortés.

“El 3-1 ens ha fet pensar que el rival era fàcil”Jordi Cortés es va mostrar satisfet pels tres punts en la conclusió del partit, però es va lamentar de l’expulsió que va provocar que l’equip patís més del que era necessari en els últims minuts. “El fet d’anar 3-1 ens ha fet pensar que el rival era fàcil, quan no era cert, i amb el penal i l’expulsió ells ens han dominat els últims vint minuts, encara que sense crear ocasions”, va destacar.