SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Premi insuficient

El Lleida B no va poder guanyar, malgrat les innombrables ocasions que va tenir || Els blaus van empatar en el temps afegit gràcies al gol de Noel Carbonell

Noel Carbonell, l’autor del gol de l’empat, és el capità del Lleida Esportiu B.

Noel Carbonell, l’autor del gol de l’empat, és el capità del Lleida Esportiu B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tanmateix, el tècnic barceloní va voler fer una lectura positiva de l’empat: “Hem jugat bé i no ha pogut ser, però és el cinquè partit seguit sense conèixer la derrota. Ara toca treballar per jugar contra el Rapitenca el cap de setmana que ve”.

?

Lleida

El Lleida B va sumar ahir un punt molt valuós, ja que el gol de l’empat (1-1) va arribar en el temps afegit, però que té gust de poc, si es té en compte el setge a què els blaus van sotmetre el Vila-seca.

L’equip de Gerard Albadalejo va dominar el matx pràcticament de principi a final i ja en els primers compassos va tenir les primeres ocasions clares de gol. Al minut 2, Saballs va rematar a les mans del porter i, al 5, Doncel va estavellar un llançament al pal. Doncel ho va provar de nou al 15, però el porter va aconseguir rebutjar a córner. Els minuts corrien i les ocasions continuaven sent per al Lleida B.

El Vila-seca només podia defensar-se i intentar-ho amb passades llargues cap al davanter centre. Així, al minut 25, el filial va tenir una nova clara ocasió per estrenar el marcador, però Martínez, després d’una passada de Joel Huertas, no va poder driblar el porter visitant, Rodri, que li va treure la pilota dels peus. Una altra vegada Rodri va evitar el primer gol de Martínez, que va disparar al cos quan es trobava sol. En l’enèsima oportunitat del Lleida B, Saballs va superar el porter, però llavors va creuar massa la pilota.

I ja se sap: quan es perdona massa, s’acaba pagant. Als deu minuts de la represa i a la primera acció de clar perill del Vila-seca, Valerio va controlar a la perfecció una passada llarga de la defensa i amb una canonada a l’escaire va avançar els seus (0-1, 55’). Van ser els millors moments dels tarragonins, que van poder fer el segon en un llançament de falta que no va entrar per poc.

El Lleida B va tornar a assetjar els visitants els últims vint minuts, però la tasca era difícil davant d’un Vila-seca que es va tancar i va perdre temps per provar de mantenir el gol de Valerio. Els blaus van gaudir de més ocasions, però aquestes seguien sense entrar.

Al final, el gol va arribar quan ja semblava que el matx acabaria amb derrota. Noel Carbonell, que en els últims instants se’n va anar a dalt com un atacant més, va provocar el llançament d’un córner ja en el temps afegit. Ell mateix va ser l’encarregat de rematar la pilota al fons de la xarxa (1-1). Ja no hi havia temps per a més, el partit va finalitzar amb un punt d’or però que no va acabar de satisfer els lleidatans.

Amb aquest empat, ja són cinc les jornades consecutives que el Lleida B no perd, amb tres empats i dos victòries. En total, deu punts en vuit jornades que permeten a l’equip dirigit per Gerard Albadalejo ser tretzè a la classificació, fora de les places de descens.

El pròxim encontre del Lleida B serà el cap de setmana que ve, al camp de la Rapitenca, que és vuitè.

“Hem tingut moltíssimes ocasions”L’entrenador del Lleida B, Gerard Albadalejo, tenia sensacions enfrontades amb el resultat, d’una banda content pel joc dels seus, i de l’altra decebut per no haver aconseguit els tres punts: “Hem fet un bon partit davant d’un rival complicat. Han vingut a no jugar, però ha estat un monòleg nostre. Hem tingut moltíssimes ocasions. El punt és poc, perquè hauríem d’haver guanyat.”

Noel Carbonell, l’autor del gol de l’empat, és el capità del Lleida Esportiu B.

Noel Carbonell, l’autor del gol de l’empat, és el capità del Lleida Esportiu B.

tracking