SEGRE

INSTAL·LACIONS ESPORT DE BASE

El Balàfia exigeix a la Paeria el camp de gespa artificial

Col·lapse a la instal·lació cada vegada que plou i la directiva amenaça de dimitir

Aspecte que presentava ahir el camp de terra de la UE Balàfia després de la tempesta.

Aspecte que presentava ahir el camp de terra de la UE Balàfia després de la tempesta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La intensa pluja que va caure ahir sobre Lleida ciutat ha esgotat la paciència de la directiva de la Unió Esportiva Balàfia. La junta que presideix Francisco Rodríguez exigeix a la Paeria que executi immediatament l’obra, que va ser aprovada en un ple a començaments d’any, per col·locar gespa artificial al seu camp de futbol 7, que és ara de terra i que queda impracticable cada vegada que plou.

La directiva amenaça de presentar la seua dimissió en bloc i entregar les claus a l’ajuntament perquè “ells decideixin el futur d’aquesta entitat”, explicava el seu president.

“Van dir que l’obra es faria durant l’estiu. Però s’està acabant l’any, encara no ens han dit res i cada vegada que preguntem ens donen la mateixa resposta, que el tema està pendent que ho aprovi el departament d’economia”, afegeix Rodríguez. “Tenim un problema molt greu perquè cada vegada que plou el camp es queda impracticable i sis equips han d’entrenar al camp gran, que es reparteixen com poden”, lamenta.

La situació provoca les queixes dels pares. “Tenen raó i ja no sabem què dir-los. Només els podem transmetre el que ens diuen des de la Paeria.”

El club de futbol té aquesta temporada vint-i-tres equips, inclòs un nou inclusiu. “Tenim dos equips més de futbol 7, que els vam muntar confiant que, com ens van dir, a començaments de temporada ja estaria feta l’obra. Ara ens trobem amb aquest problema de capacitat, agreujat cada vegada que plou”, afegeix el president.

“Algun equip ha d’entrenar a la pista de futbol sala quan ens trobem amb aquestes emergències.”

L’obra està pressupostada en uns 90.000 euros, però com en el cas del Club de Futbol Pardinyes, encara no hi ha data perquè comenci a instal·lar-se la gespa artificial.

El club de la Balàfia també reclama les millores que l’ajuntament els ha de fer als vestidors. “Tenim sis vestidors, dels quals només dos són nous, després que els fessin fa un parell d’anys. Els altres quatre necessiten reformar-se perquè ja són molt vells. I també necessitem uns altres dos vestidors per donar cabuda a tots els nostres jugadors, sense les aglomeracions que tenim ara.”

tracking