SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El líder Actel Lleida, davant el repte de vèncer en una pista maleïda

Sempre ha caigut a Pumarín, pavelló de l’Oviedo

L’Actel buscarà la sisena victòria després de superar el Breogán.

L’Actel buscarà la sisena victòria després de superar el Breogán.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida, líder de la LEB Or amb cinc victòries consecutives a l’inici de la competició, s’enfrontarà demà (18.30 h) a una prova de foc: guanyar en una de les seues pistes maleïdes, el pavelló de Pumarín, on sempre ha perdut contra l’Oviedo. En les tres visites dels lleidatans, el conjunt asturià sempre ha sumat el triomf des del seu debut a la categoria, la temporada 2013-2014 (86-74). En les dos següents, l’Actel Lleida va perdre per 66-60 i 76-68. Un dels jugadors de l’actual plantilla que ha disputat aquests tres partits, el capità Juampi Sutina, va manifestar ahir que “no estaria malament guanyar d’una vegada. Sabem que és una pista complicada, on la gent està molt a sobre del rival, perquè és molt petita”. Per la seua part, el lleidatà Marc Martí va manifestar que “no hi he jugat mai, però ja m’han comentat que és una pista molt dura, encara que tots els desplaçaments seran complicats. Tampoc s’esperava ningú que guanyéssim a Burgos i Palència. De manera que hem d’estar concentrats, fer el nostre partit i intentar sumar la sisena victòria”, va afegir el pivot.

De fet, l’Oviedo ha sumat les dos victòries amb què compta a la seua pista, davant de Clavijo i Càceres, i és un dels millors equips de la categoria en el llançament exterior. “Tiren molt de tres i, a més, ho fan amb molt d’encert, així que serà una de les claus del partit”, va assenyalar Martí, que també es va referir a la importància del rebot. “Vam perdre en aquesta faceta davant d’Osca i Breogán. No podem donar segones opcions al rival, i aquesta és una cosa en la qual hem estat treballant”, va afegir.

L’equip completarà avui un últim entrenament al pavelló del Barris Nord a les 09.00 hores per viatjar després cap a Oviedo, on buscarà trencar la tradició.

tracking