SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ INTERNACIONAL

El Villart Logístic torna avui a Europa

Disputa a Bèlgica la segona ronda com a primer favorit

Les quatre integrants del Villart Logístic CTT Balaguer.

Les quatre integrants del Villart Logístic CTT Balaguer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Villart Logístic CTT Balaguer torna avui a l’ETTU Cup, competició en què la passada temporada va arribar a quarts de final. Les lleidatanes, campiones de Lliga la passada campanya, han accedit directament a la segona ronda i juguen a la localitat belga de Namur davant del Rapid Luzern de Suïssa; el TT Vedrinamur, equip amfitrió, i el Ponta do Pargo de Portugal. Ho fan com a primer cap de sèrie i parteixen com a favorites al ser un dels dos equips d’aquest grup que accedeixen a la següent ronda. Avui jugaran contra els dos primers equips i demà s’enfrontaran amb les portugueses.

“A priori no sembla que hi hagi un equip especialment complicat. Tots juguen amb jugadores dels seus respectius països i nosaltres tenim millor rànquing”, explicava ahir Anna Biscarri, poc abans de sortir en avió en direcció a la capital belga, des d’on havien de desplaçar-se amb cotxe fins a Namur. A part de Biscarri, van viatjar les xineses Tingting Wang i Yanlan Li i la romanesa Loredana Dorca.

L’equip arriba en aquest debut europeu en un bon moment de forma, ja que estan dalt de la classificació de la Superdivisió femenina després d’haver guanyat els quatre partits que han disputat.

Aquest primer desplaçament continental suposa per al club de la capital de la Noguera una despesa d’uns 1.000 euros, “que ja estan contemplats en el pressupost”, assenyala Biscarri, satisfeta perquè de moment han evitat un desplaçament llarg, com els que van haver d’afrontar en la passada edició, quan van fer dos desplaçaments a Turquia.

Després d’aquesta eliminatòria no tornaran a la Lliga fins al 19 i 20 de novembre, amb un doble viatge a Galícia.

tracking